Bistro 28 Cluj

Bistro 28

Clujul e un oraș multicultural, vizitat anual de zeci de mii de turiști și apreciat pentru frumusețea lui arhitecturală, sufletul cald și bine primitor, dar și pentru diversitatea sa culturală. Mii de străini decid să-i spună Clujului „acasă”, iar Abel Bistrian îi înțelege foarte bine. Crescut în Texas, dar îndrăgostit de Cluj, Abel s-a stabilit aici și a deschis un restaurant cochet cu specific internațional și suflet transilvănean.

Pe Traian Moșoiu, o stradă centrală, dar ferită și liniștită, într-un decor plăcut cu accente vintage de bistro american, Bistro 28 le vorbește celor care îi trec pragul într-o limbă universală: mâncarea delicioasă, gătită cu pasiune și ingrediente proaspete. Poți savura aici faimosul clasic American, Mac & Cheese, burgeri zdraveni și suculenți după rețete texane, risotto-uri inspirate de rețetele italienilor gurmanzi. Una dintre marile vedete ale bucătăriei internaționale,pizza, nu lipsește nici ea din meniul Bistro 28. Prietenii restaurantului au o rețetă preferată: Philly Cheese Steak Pizza, o pizza perfectă cu blat crocant și subțire, sos de roșii, mozzarella și brie din belșug, fâșiuțe fine de vită, ciuperci proaspete, ceapă, ardei.

Îți recomandăm cu drag această oază de arome, decor fermecător și seninătate.

Ai posibilitatea de a-ți comanda acasă sau la birou preparatele, prin intermediul hipMenu. Îți recomandăm să treci însă pe-acolo. Te vei alege cu stomacul fericit și inima relaxată!

Contact:

Adresa: str. Traian Mosoiu, nr. 28, Cluj-Napoca
Telefon: +40 748 247 876

Orar:

Luni – Vineri: 09:00 – 23:00
Sâmbătă – Duminică : 12:00 – 23:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie