5/5 din 4 reviews
apw rent a car cluj

APW Rent a car

Firma APW Rent a Car Cluj pune la dispoziția clienților săi servicii complete de închirieri auto, aceștia putând opta pentru mașini de închiriat atât în Cluj, cât și în Timișoara, Arad, Bistrița, Baia-Mare, Alba Iulia, Târgu-Mureș și Oradea.

Cu un parc auto de peste 50 de autoturisme, mașinile APW Rent a Car sunt ușor de închiriat, urmând o procedură simplă și rapidă de închiriere. Aici beneficiați de cele mai mici prețuri din România și de pe piața clujeană la servicii închirieri auto – de la 15 euro / zi !

Experiența de mulți ani în domeniu, profesionalismul, seriozitatea și calitatea serviciilor oferite recomandă APW Rent a Car Cluj. Fie că sunteți persoană juridică sau fizică, din țară sau din străinătate, există soluții de închirieri auto pentru oricine și oricând, rezervările putând fi făcute online, prin email sau telefonic.

Mai mult, fidelitatea clienților este răsplătită! Astfel, pentru închirierea mașinilor auto pe termen mediu și lung, aceștia pot primi reduceri speciale.

Serviciile firmei APW rent a car cluj sunt complete si foarte variate. Ele includ :

– Preluarea si predarea masinii la Aeroportul International Cluj.
– Asigurarea unui scaun de copil pentru masina.
– Va putem de asemenea furniza aparat de GPS pentru deplasarile in afara
– Servicii de rent a car chiar si in alte localitati decat in Cluj

Alte servicii oferite de APW:

service auto: revizii, mecanică, tinichigerie şi vopsitorie auto;
import-export auto: puteţi alege modelul dorit dintr-o gamă largă de maşini şi, la cererea dumneavoastră şi în funcţie de disponibilitatea noastră, putem achiziţiona orice maşină, pe baza unei comenzi;
– spălătorie auto „OASIS”: oferă servicii de spălare auto, de Luni-Sambata între orele 9:00-21:00.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Benjamin
Masini de inchiriat Cluj
Excelent!!! Recomand.
5
Blanka
Inchirieri auto Cluj
5
Alin ciocmarean
Excelent
Recomand apw e o firma serioasă si de încredere
5
Johny
Masini de inchiriat Cluj
Firma de incredere. Va multumesc.
Scrie o recenzie