Vila Vank Arieseni

Preț de la 19 EUR/noapte
Judetul Alba

  • DN75, Arieșeni, România
  • 0788 - 669 018
  • Număr camere: 45
Postat în: Judetul Alba

Cazare Arieseni la Complexul Turistic Vila Vank
Complexul Turistic Vila Vank este situat in localitatea Arieseni, judetul Alba, la altitudinea de 860 m, pe Valea Ariesului in inima Muntilor Apuseni.
Complexul Turistic Vila Vank este format din 2 vile ( Vila Vank si Vila Sarra-Vank ) situate una langa alta, cu o capacitate de cazare de peste 80 de locuri pentru a va satisface cerintele dumneavoastra.
Complexul Turistic Vila Vank dispune de o parcare auto generoasa.

Oferta noastra de cazare la Arieseni
Puteti alege din numeroasele spatii de cazare din Muntii Apuseni: cazare in Arieseni la Vila Vank, cazare Arieseni la Vila Sarra-Vank, cazare la Scarisoara la Casa Padurarului, cazare in Comuna Horea la Cabana Padurea Verde, cazare in Sohodol la Cabana Lihoc sau cazare in inima padurii la Cabana Runc, unde puteti participa la prepararea si degustarea traditionalului balmos.
Pentru o idee mai buna despre locatiile spatiilor noastre puteti consulta harta Muntilor Apuseni.

Daca sunteti amatori de drumetii, ghizii nostri va vor conduce intr-un un tur al celor mai importante obiective turistice ale Muntilor Apuseni, cu sania trasa de cai in timpul iernii, cu masinile noastre de teren, sau pe jos admirand peisajele superbe ale muntilor.

Dupa o zi extenuanta va puteti delecta cu traditionalele mancaruri ardelenesti, specifice preparate, din produse naturale 100%, condimentate cu toata dragostea noastra.

Muntii Apuseni – Tara Motilor – tara de dor
Tara Motilor ( Muntii Apuseni ), gustul dulce al istoriei, vantul cald al muntilor, incremenirea suferintei oamenilor. O lume pierduta in inima Apusenilor, este locul in care fiecare roman trebuie sa-l vada macar o data in viata. O excursie in Tara de Piatra este un vis dulce care trebuie trait la solemnitatea realitatii. Fiecare roman a auzit despre Tara Motilor, de aceea noi va spunem atat: Veniti la noi in inima dorului!

Cine suntem?
Suntem ghizii dumneavoastra de suflet prin Tara Motilor.
Dumneavoastra dati-ne timpul, noi ne ocupam de restul.
Arieseni este o statiune turistica de interes local. Atractia principala in sezonul de iarna sunt partiile de ski de la Vartop – 2 partii cu teleschi si o partie cu telescaun. In sezonul de vara puteti vizita obiectivele turistice din localitate si din imprejurimi: Groapa Ruginoasa, Ghetarul Vartop, Varful Piatra Graitoare, Cetatile Ponorului, Pestera Coiba Mare, Varful Bihorul, Varful Taul Mare, Cascada Bucinis, Cascada Varciorog, Muzeul Patrahaitesti, Ghetarul Scarisoara, Izbucul Tauz si Pestera Poarta lui Ionele.

Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review