Smida Park Mountain Resort

Preț de la 30 EUR/noapte
In afara Clujului

Postat în: In afara Clujului

Smida Park Mountain Resort SPA

Situată într-un ținut uitat de vreme din Parcul Natural Apuseni, departe de poluare, zgomot și stres, Pensiunea turistică Smida Park **** – Mountain Resort Spa îmbină calitatea benefică a aerului puternic ozonat al pădurilor cu o calitate garantată a confortului oferit.

Aici poți să fugi de zgomotele marilor aglomerații urbane, pentru a te odihni sau pentru a porni la pas pe traseele montane spre peșteri sculptate în calcar sau spre vârfuri cu priveliști ce îți taie respirația. Aici poți să te relaxezi după o partidă de pescuit, vânătoare sau biking, în piscina interioară încălzită și dotată cu sistem de înot contra curentului sau făcând o saună fierbinte.

Pasionaților de drumeții și excursii montane li se pun la dispoziție ghid specializat, hărți, fotografii și informații despre atracțiile turistice din zonă. La Smida Park, indiferent de vreme, copiii își pot manifesta energia în locurile de joacă exterioare sau interioare, însă nici spiritul ludic al adulților nu este neglijat, acești putând să își petreacă timpul în sala de recreere cu masa de ping-pong și alte jocuri. Serile de iarnă vi le puteți petrece în jurul șemineului, la căldură, savurând o cană de ceai sau un vin fiert. Bineînțeles, serile de vară devin cu adevărat deosebite în jurul focului de tabără!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Arhitectura pensiunii de patru stele include elemente specifice Munților Apuseni, combinând armonios piatra masivă cu elemente din lemn și încadrându-se astfel în peisajul montan. Cele 6 camere triple, două duble, un apartament cu două camere și o cameră cu 4 paturi, le oferă oaspeților o cazare la munte confortabilă, pensiunea având o capacitate maximă de 30 de locuri. La cerere, paturi normale suplimentare pot fi instalate. Toate camerele pensiunii sunt dotate cu grupuri sanitare cu duș, uscător de păr, halate de baie, mobilier din lemn masiv, saltele ortopedice cu memorie, Digi TV. Pensiunea are sistem centralizat de încălzire și pune la dispoziția oaspeților internet wireless gratuit. În plus, restaurantul propriu al pensiunii, oferă un răsfăț culinar de zile mari!

Deschisă pe toată perioada anului, Smida Park Mountain Resort SPA  oferă numeroase pachete turistice atractive și reduceri de preț pentru grupuri sau pentru diferite evenimente special (aniversări, botezuri, zile de naștere, team building, conferințe, etc). De altfel, te poți bucura aici și de o piscină interioară, saună sau sală de conferințe, în funcție de activitățile dorite. Nu în ultimul rând, Smida Park poate fi un excelent punct de plecare pe trasee turistice și drumeții montante înspre frumoasele obiective turistice din zona Parcului Natural Apuseni.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Căi de acces:
Huedin -> Călata -> Mărgău -> Scrind -> Răchițele -> Doda-Pilii -> Smida
Huedin -> Beliș -> Poiana Horii -> Giurcuța -> Smida

Date de contact Smida Park Mountain Resort SPA  :

Adresa: Satul Smida, comuna Beliș, județul Cluj
Telefon mobil: 0754 076 413
E-mail: [email protected]
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu evenimentele, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Facilități Generale

  • Parcare
  • Ping Pong
  • Piscina
  • Restaurant
  • Sala de conferinte
  • Sala Recreere
  • Sauna
  • Spatii Joaca Copii
  • Teren tenis
  • Wi-Fi
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review