Pensiunea Roata Faget

Preț de la 30 EUR/noapte

Client reviews
4.3/5

Pensiunea Roata Faget, situata la liziera padurii Faget va asteapta intr-o oaza de liniste si aer curat,departe de zgomotul orasului. Pensiunea se afla la doar 5 minute de mers cu masina fata de centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca.

Pensiunea dispune de 11 camere duble spatioase, de 22 mp si un apartament generos 45 mp, dotate cu pat matrimonial/twin cu saltea profesionala hoteliera de cea mai buna calitate, baie proprie cu dus, internet Wi-fi gratuit, TV prin cablu, LCD, mobiler din lemn masiv, birou de lucru si terasa. Toate camere pot fi ocupate atat in regim single cat si in regim double.

Pensiunea dispune de un restaurant si o terasa de vara care vor incânta oaspeții cu farmecul lor aparte. La restaurantul pensiunii Roata Făget, vom putea savura preparate tradiționale, gătite după rețete speciale și îmbălsămate în condimente frumos mirositoare. Având o capacitate de 170 de locuri, restaurantul este ideal pentru evenimentele speciale, cum ar fi petrecerile private, petreceri corporate sau alte ocazii deosebite.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

La terasa de vară, oaspeții vor putea savura aceleași bucate grill sau din carne de vânat ca și la restaurant, doar că în aerul proaspăt și răcoros al pădurii Făget. Având un loc special amenajat pentru copii, dar si o capacitate de 250 de locuri, terasa pensiunii este locul ideal pentru zilele sau noptile de vara petrecute in sanul naturii.

Facilitati: – sala restaurant – capacitate 170 de locuri – terasa de vara – capacitate 250 de locuri – sala multifunctionala – capacitate 40 de locuri – loc de joaca special amenajat pentru copii – seri tematice

Contact Pensiunea Roata Faget

Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094 E-mail:  [email protected] Web: http://www.roatafaget.ro/ Facebook

Facilități Generale

  • internet wireless gratuit
  • loc de joaca copii
  • parcare privata
  • sala multifunctionala
  • sala restaurant
  • seri tematice
  • terasa de vara
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Personal4
Confort4
Locatie4
Calitate/pret5
4.3
Sandor Kiss
Scrie un review