Pensiunea Casa G.I.A. Cluj

Preț de la 38 EUR/noapte
Pensiune in Cluj

  • Str. Ciobanului nr. 4 Cluj Napoca
  • 0723-543501 / 0744-657541
  • Număr camere: 8
Postat în: Pensiune in Cluj

Pensiunea Casa G.I.A. ( Casa Gia )

Pensiunea Casa G.I.A. Cluj
Cluj-Napoca este unul dintre orasele pline de istorie, cladiri impunatoare si oameni spirituali, un oras modern aflat în plina ascensiune economica, dar totodata boem, romantic, si plin de posibilitati de petrecere a timpului liber. În acest oras în care stresul cotidian ne obliga sa ne desfasuram activitatea de zi cu zi într-un mod alert, dar productiv în acelasi timp, puteti beneficia de acum de servicii de lux într-un loc ideal de regasire al echilibrului dintre munca si recreere.

Pensiunea Casa G.I.A., clasificata la 4 stele, este situata la 7 minute de centrul istoric al Clujului, între doua artere principale de circulatie ce fac legatura cu toate punctele de interes, atât comerciale cât si turistice ale orasului; la 10 minute de Stadionul CFR, 3 minute de Stadionul Municipal si Sala Sporturilor si în apropriere de statia de autobuz ce conduce pâna la centrul comercial Polus Center.

Casa G.I.A. este o constructie recent finalizata, bazata pe un set de reguli simple: lux, relaxare, atmosfera office, toate adaptate în functie de nevoile fiecarui client. Nu în ultimul rând, veti gasi aici caldura gazdelor, un atribut ce va face ca petrecerea timpului în acest loc, sa fie o experienta unica.

CAMERE Gazdele va pun la dispozitie locuri de cazare dispuse în 8 camere foarte spatioase cu suprafete cuprinse între 18 si 34 mp. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, mini-bar, tv si acces nelimitat la Internet. Astfel, camerele sunt proiectate cu toate utilitatile necesare atât turistilor moderni de afaceri, cât si celor aflati în cautarea unui loc ce le poate oferi caldura, liniste si intimitate.

Preturi

Camera dubla standard:  – single – 145 Ron

                                        – double – 160 Ron

                                        – twin – 170 Ron

Camera dubla superioara:  – single – 155 Ron

                                            – double – 170 Ron

                                            – twin – 180 Ron

Camera VIP: – single – 200 Ron

                     – double – 240 Ron

SALA DE MESE Pentru servirea micului dejun, Casa G.I.A.  va pune la dispozitie o sala special amenajata, cu o capacitate de 24 de locuri, sau puteti apela la roomservice.

FACILITATI La dispozitia clientilor sai, pensiunea ofera o parcare cu 7 locuri pazite si spalatorie de haine pentru doritori. Constructia beneficiaza de asemenea si de 2 saloane, unul la parter si unul la mansarda, loc în care puteti consuma ce doriti de la bar sau puteti pur si simplu viziona programele preferate pe o plasma.

CONTACT Adresa: Str. Ciobanului nr. 4 Telefon fix: 0364-730247 Telefon mobil: 0723-543501 | 0744-657541 Website: www.casagia.ro E-mail: [email protected]

Facilități Generale

  • Baie proprie
  • Internet Wireless
  • Mini bar
  • Parcare pazita
  • Room Service
  • Spalatorie
  • TV
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review