Hotel Alpin Baisoara

Preț de la 16 EUR/noapte
In afara Clujului

  • Muntele Baisorii nr. 314
  • 0264-333372, 0264414076
  • Număr camere: 110
Client reviews
1/5
Postat în: In afara Clujului

Hotel Alpin Baisoara.

Hotel Alpin Baisoara *** este situat la o altitudine de 1385 m, în centrul staţiunii climaterice Muntele Băişorii, la o distanţă de 90 m faţă de pârtia de schi Alpin Băişoara, omologat la categoria medie. Pe timpul verii este un loc perfect pentru o vacanţăla munte. Această zonă este considerată ca fiind a doua cea mai bogată în ozon din Europa şi a cincea din lume.

Hotelul dispune de 110 locuri de cazare în camere cu 2 locuri (twin sau double).
Complexul turistic este deservit de un restaurant modern, clasificat la 3***, sala de conferinte, bar de zi, terasă, sală de billiard si tenis de masă.

Preturi Hotel Alpin Baisoara:

– camera single 70 ron

– camera dubla 90 ron

– apartament 120 ron

 

Tel.0264-333372, 0264414076

E-mail: onix@hotelonix.ro

Facilități Generale

  • Bar de zi
  • Restaurant
  • Sala de biliard
  • Sala de conferinte
  • Tenis de masa
Locație: Încărcați harta
Puncte de interes

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Personal1
Confort1
Locatie1
Calitate/pret1
1
Centeri Bianca
Teribil
Am ajuns doar până la recepție, care arata groaznic, o încăpere rece , total neprimitoare, care nu mă face să merg mai departe sa rezerv o cameră. Pe ușa de la toaletă din recepție / bar scrie că este obligatorie consumația in caz că dorești să folosești baia, iar în baie este mizerie, nu are hârtie igienică, doar hârtie folosita aruncata pe jos, nu ai loc suficient,iar daca stai in poziția" schiorului" dai , clar, cu capul de ușă . La chiuveta aceleiași bai nu este hârtie de șters pe mâini,iar săpunul este ceva pe care nu-ti vine sa pui mana. In plus , personalul de la bar are un comportament execrabil,in nici un caz primitor pentru potențialii turiști. Nuuu, nu recomand , dar este păcat de frumusețea peisajului de la Băișoara, pentru care merita sa mergi până acolo .
Scrie un review