Hotel Alpin Baisoara

Preț de la 16 EUR/noapte
In afara Clujului

  • Muntele Baisorii nr. 314
  • 0264-333372, 0264414076
  • Număr camere: 110
Client reviews
2/5
Postat în: In afara Clujului

Hotel Alpin Baisoara.

Hotel Alpin Baisoara *** este situat la o altitudine de 1385 m, în centrul staţiunii climaterice Muntele Băişorii, la o distanţă de 90 m faţă de pârtia de schi Alpin Băişoara, omologat la categoria medie. Pe timpul verii este un loc perfect pentru o vacanţăla munte. Această zonă este considerată ca fiind a doua cea mai bogată în ozon din Europa şi a cincea din lume.

Hotelul dispune de 110 locuri de cazare în camere cu 2 locuri (twin sau double).
Complexul turistic este deservit de un restaurant modern, clasificat la 3***, sala de conferinte, bar de zi, terasă, sală de billiard si tenis de masă.

Preturi Hotel Alpin Baisoara:

– camera single 70 ron

– camera dubla 90 ron

– apartament 120 ron

 

Tel.0264-333372, 0264414076

E-mail: [email protected]

Facilități Generale

  • Bar de zi
  • Restaurant
  • Sala de biliard
  • Sala de conferinte
  • Tenis de masa
Locație: Încărcați harta
Puncte de interes

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Personal2
Confort1.8
Locatie2
Calitate/pret2
1
Centeri Bianca
Teribil
Am ajuns doar până la recepție, care arata groaznic, o încăpere rece , total neprimitoare, care nu mă face să merg mai departe sa rezerv o cameră. Pe ușa de la toaletă din recepție / bar scrie că este obligatorie consumația in caz că dorești să folosești baia, iar în baie este mizerie, nu are hârtie igienică, doar hârtie folosita aruncata pe jos, nu ai loc suficient,iar daca stai in poziția" schiorului" dai , clar, cu capul de ușă . La chiuveta aceleiași bai nu este hârtie de șters pe mâini,iar săpunul este ceva pe care nu-ti vine sa pui mana. In plus , personalul de la bar are un comportament execrabil,in nici un caz primitor pentru potențialii turiști. Nuuu, nu recomand , dar este păcat de frumusețea peisajului de la Băișoara, pentru care merita sa mergi până acolo .
1
Radulescu Viorica
O experienta groaznica
Am ajuns si totul era jalnic, dupa un drum de 9 ore cel care era la receptie ne spune ca apartamentul rezervat nu e gata si nu ne poate caza si ca ne face o MARE favoare si ne da o camera dubla- de parca nu plateam. Curatenia este jalnica, la etajul unde am fost cazati in majoritatea camerelor nu era curente, cel de la receptie nici nu te baga in seama si are si o atitudine de 2 lei . La 22 vine si ne spune ca el la ora 23 inchide cabana si ca tr sa fim in camere( parca eram in tabara) Nu stiu cum a putut acest hotel sa primeasca 3 stele , nu este nici macar de un colt de stea . Evitati aceasta locatie. eu personal voi face reclamatie la toate organele abilitate. cel care raspunde de acest loc nu are ce sa caute sa lucreze cu turisti.Toti cei care ati avut aceeasi experienta va rog sa luati atitudine, doar asa se poate schimba ceva.
1
Bianca
Jalnic
Am mancat la Hotel Alpin de cateva ori. Mancarea e rea, exact cum sunt si conditiile de cazare. Dupa cum a scris cineva mai sus, dai cu capul de usa cand te apleci, ba mai mult trebuie sa tii usa cu mana sau cu capul, ca sa nu se deschida cand stai pe veceu. Ar fi nevoie de o baie normala, mult mai mare, functionala, cu un cuier pe intrior. Nu inteleg de ce nu renoveaza hotelul! Este o locatie frumoasa si foarte populata, mai ales iarna. Ar avea succes.
4.8
Andrea
Ft bun
Conditii bune, mancare excelenta. Toata lumea ft draguta. Recomand cu drag. Sigur revenim
Scrie un review