Cluj Apartments

Preț de la 48 EUR/noapte
Apartament in Cluj

  • B-dul Eroilor, nr. 28, Cluj-Napoca
  • (+40) 742155830
  • Număr camere: 2
Postat în: Apartament in Cluj

Cluj Apartments

Cluj Apartments este un lant de apartamente aflate in centrul orasului, care se ridica la standardele unor hoteluri de inalta clasa. Apartamentele, decorate cu bun gust, se afla in mai multe locatii din centrul orasului Cluj-Napoca astfel incat clientii dispun de mai multe facilitati.

La cativa pasi de Cluj Apartments se gasesc numeroase restaurante, localuri si magazine. Gradina Botanica este situata la numai 1,5 km distanta. Gara principala se afla la aproximativ 2,5 km de apartamente. Distanta de la Cluj Apartments pana la Aeroportul International Cluj-Napoca este de circa 8 km.

Toate unitatile de cazare ale Cluj Apartments ofera podea din lemn de esenta tare. Bucatarie cu zona de luat masa şi au o camera de zi prevăzuta cu o canapea extensibila. Baia proprie este dotata cu uscator de păr şi articole de toaleta gratuite.

Clientii pot alege unul din cele 4 apartamente, fiecare cu atitudine proprie.

The Grand Apartment

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bulevardul Eroilor, nr. 30

Aflat pe Bulevardul Eroilor, in inima orasului, The Grand Apartment are o suprafata de 100 mp. Acesta este compus dintr-o camera de zi, 2 dormitoare cu pat matrimonial, bucatarie echipata complet, baie si terasa exterioara. Apartamentul poate gazdui intre 4 si 6 persoane. Este amenajat in stil antic, cu mobilier clasic alaturi de piese moderne, care confera un echilibru si o armonie deosebita inviorand starea de spirit a clientilor.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-grand-apartment
Pret: 88 Euro/ zi

The Retro Apartment

Bulevardul Eroilor, nr. 1

Situat pe bulevardul Eroilor, intr-o cladire considerata monument istoric, The Retro Apartment ofera in suprafata sa totala de 62 mp, o vizibilitate extraordinara asupra Pietei Unirii.
The Retro Apartment poate gazdui intre 2 si 4 persoane si dispune de un dormitor spatios, zona de living, o camera de zi cu bucatarie deschisa, baie, antreu si dressing. Atuu-ul apartamentului este faptul ca a fost amenajat in stilul retro al anilor ’50 – ’60, alaturi de culori tematice precum turcoaz, verde, olive si orange.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-retro-apartment
Pret: 58 Euro/zi

The White Apartment

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Piata Unirii, nr. 14

The White Apartment este localizat in Piata Centrala, respectiv Piata Unirii, intr-o cladire istorica din secolul XIX. Are o suprafata de 70 mp in care pot locui intre 2 si 4 persoane. Apartamentul dispune de o camera spatioasa, cu bucatarie deschisa, baie si antreu. Cel mai interesant este faptul ca acesta a fost amenajat in fostul atelier al pictorului clujean Incze Frenc (1910-1988). Stilul este dominat de tonurile de alb care ofera o luminozitate si un farmec aparte. Unele piese din mobilier sunt cele originale, in timp ce pardoselile si tamplaria sunt din lemn masiv. Amenajarea pasteleaza decoratiunile din epoca Art Nouveau si Art Deco, alaturi de obiecte contemporane.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-white-apartment
Pret: 68 Euro/zi

The Deco Apartment

Strada Sextil Puscariu, nr. 3

Deco apartment se afla la cativa pasi de Casa Matei Corvin, pe o straduta asemeni celor din Venetia, plina de baruri, terase şi obiecte traditionale de vanzare, amenajate special in tarabe pentru a oferi un aer medieval. Spatiul apartamentului poate gazdui intre 4 şi 6 clienti, fiind de 90 mp. Cei care paşesc in The Deco Apartament vor avea ocazia de a se bucura de o camera de zi, bucatarie deschisa, 2 dormitoare şi baie. Decorul este in stil Art Deco cu mobilier „debut de siecle” autentic, dar adus in contemporaneitate de piese de design actual.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-deco-apartment
Pret: 88 Euro/zi

The Bohemian Apartment

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

The Bohemian Apartment este situat ultracentral, intr-o cladire cu arhitectura Bauhaus, clasata monument istoric, pe o straduta pavata, la doar cativa metri de Casa Matei Corvin, in zona Pietei Muzeului. Suprafata de 75 mp este impartita intre o camera de zi cu bucatarie deschisa (complet utilata), 2 dormitoare decomandate, si un antreu. Decorat intr-un stil eclectic, modern, plin de culoare si cu accente de design post-industrial, apartamentul poate gazdui confortabil pana la 5 persoane (2 paturi matrimoniale si o canapea extensibila). Parcarea este posibila in curte si este gratuita.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-bohemian-apartment
Pret: 68 Euro/zi

The Garden Apartment

Situat ultracentral, pe o strada linistita marginita de tei, vis-a-vis de Universitatea Babes-Bolyai, intr-o frumoasa cladire de secol 19, clasata monument istoric,”Apartamentul cu gradina” are o arhitectura spectaculoasa, cu tavane boltite, din caramida aparenta. Curtea interioara, plina de verdeata si inconjurata de o suita de coloane, unite prin arcade, creeaza o atmosfera de casa domneasca din vremurile de altadata. Foarte spatios (90 mp), apartamentul are o camera de zi, 2 dormitoare decomandate, bucatarie echipata, zona de luat masa, baie si o vasta terasa exterioara ce da spre gradina. Poate gazdui confortabil pana la 6 persoane (2 paturi matrimoniale si o canapea extensibila). Parcarea este posibila in curtea imobilului si este gratuita.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-garden-apartment
Pret: 88 Euro/zi

The Garden Studio

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

In aceeasi cladire cu Garden Apartment, situat ultracentral pe una din cele mai frumoase strazi ale Clujului, „Studioul cu gradina” are o arhitectura extraordinara, cu tavane boltite de caramida, parchet si ferestre originale din lemn masiv. Curtea interioara, inconjurata de porticuri te poata in lumea de poveste a unui conac interbelic. Cu o suprafata de 36 mp, studioul este destul de spatios si este compus dintr-un dormitor, o camera de zi cu bucatarie deschisa, baie si o terasa exterioara ce da spre gradina. Poate gazdui confortabil 2-3 persoane.

Website: http://www.clujapartments.ro/index.php/ro/apartamente/the-garden-studio
Pret: 48 Euro/zi.

Facilități Generale

  • Acces animale
  • Cablu TV
  • Internet Wireless
  • Spalatorie
  • Telefon
  • Televizor
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review