5/5 din 2 reviews
Zucca City Bistro Cluj (23)

Zucca City Bistro Cluj

Zucca City Bistro Cluj oferă oamenilor preparate cu tendință spre „gourmet” la prețuri prietenoase. Te poți bucura astfel de o masă în oraș deosebită la prețuri oneste.

Greu de asociat zona străzii Dorobanților cu un loc al ieșirilor și petrecere a timpului liber. Însă, dacă îi dai o șansă, vei fi plăcut impresionat de ceea ce vei găsi. Zucca City Bistro Cluj, un nume cu mare sonoritate, este un restaurant în care ai ocazia zi de zi să încerci lucruri noi. Odată cu intrarea în restaurant, vei simți că pășești într-o lume aparte, care te face curios să descoperi tot mai multe.

Design unic pentru o atmosferă confortabilă

Admirăm tot mai mult originalitatea, în orice domeniu. Prietenoasă cu oricine, atmosfera de la Zucca City Bistro Cluj este compusă dintr-un design unic. Elementele naturale, împreună cu decorurile 3 D oferă un cadru modern, original care se adresează fiecăruia dintre noi. Deși poate părea un spațiu pretențios, vei fi surprins să descoperi o eleganță subtilă care te relaxează, te binedispune și activează dorința de socializare.

Meniu diversificat pentru gurmanzi și cei cu gusturi fine

O bucătărie onestă este aceea care pune accent pe calitatea ingredientelor din care este preparată mâncarea. La Zucca City Bistro Cluj vei găsi gusturi autentice. Provenite din surse sigure, certificate și testate, alimentele sunt furnizate, în mare parte, de către producătorii locali. Toate rețetele sunt realizate pas cu pas, din ingrediente proaspete.

Zucca City Bistro Cluj pornește de la premisa: „daily food can be special”. Adică, oferă oamenilor un preparat deosebit, cu tendință spre „gourmet” la prețuri accesibile. Prin urmare, te poți bucura de o experiență culinară aparte, transformând fiecare zi într-o ocazie specială, ce se va metamorfoza în amintiri plăcute.

Specialitățile casei

Aici se găsesc o serie preparate speciale, pe lângă cele consacrate. Vei avea ocazia să testezi somonul sălbatic (adus din Rusia) acesta fiind mai puțin gras decât cel de cultură, păstrăvul ecologic, ton infuzat în ceai de floare de mazăre din Asia, fructe de mare și specialități din carne de vită românească.

Zucca City Bistro Cluj

Deserturile sunt, de asemenea, create pas cu pas, din ingrediente naturale. Astfel, la fiecare înghițitură vei recunoaște arome speciale, într-o combinație armonioasă și extrem de plăcută. Iar propunerile bucătarului – Chef, Clafoutis cu fructe de sezon și Para poșată, glazurată în ciocolată belgiană, sunt două preparate care îți vor cuceri papilele gustative.

Zucca City Bistro oferă scaune pentru copii și diverse lucruri dedicate acestora, pentru a-i menține ocupați pe micuți, astfel încât să îți poți petrece seara în liniște.

De asemenea, Zucca Cluj este un loc deosebit pentru evenimente. Indiferent de natura acestuia, ambianța caldă și primitoare va contribui la o experiență de care îți vei aminti cu drag.

Cât despre zonă: merită explorată. Seara și în weekend vei descoperi Strada Dorobanților neobișnuit de liberă, liniștită și prietenoasă cu toți șoferii căutători de locuri libere pentru parcare.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Tudor Maior
Excellent!
Warm place, great service and excellent food!
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie