Wine O’Clock 1

Wine O’Clock – Wine Bar

Wine O’Clock este locul unde vei descoperi, printre aromele vinurilor de calitate superioara, o atmosfera placuta si vintage uneori, acompaniata de ritmuri de jazz. Aici vei intelege ca armonia dintre muzica, spatiul in care te afli si o degustare reusita este cea care iti creeaza cu adevarat experiente memorabile.

Louis Pasteur spunea ca ,,o sticla de vin contine mai multa filozofie in ea decat orice alta carte din lume”. De ce? Poate pentru ca inainte de a savura un vin de calitate, iti petreci timpul alaturi de oameni speciali, purtand conversatii placute si antrenante. Astfel, mult apreciata licoare devine mai mult decat o experienta a simturilor, devine un ritual, o conexiune cu oameni deosebiti, un moment rupt din fluviul evenimentelor cotidiene.

Wine O’Clock a devenit, inca din 2013, un spatiu al degustarilor atipice: cu vinuri speciale, combinatii delicioase de ciocolata, spumante, proiectii de film si seri de muzica si jazz. S-a conturat o frumoasa comunitate care permite desfasurarea unor astfel de evenimente si, mai ales, a unor astfel de trairi. Ai sansa sa descoperi gusturi si senzatii, precum emotii si ganduri impartasite in randul Wine O’Clock Community.

Pentru a aprecia un vin bun, e nevoie ca tu insuti sa devii o persoana de calitate, caci pentru a te opri din graba cotidiana, e nevoie de constientizare si de capacitatea de a intelege ca viata e mai mult decat o alergare continua dintr-un loc in altul si ca momentele speciale au nevoie de timp dedicat pentru a putea fi savurate pe indelete.

O astfel de ambianta ni se ofera la Wine O’Clock, locul unde simbioza dintre vinurile de calitate superioara, muzica buna si oameni deosebiti o vei simti de cum treci pragul.

Informatii de contact

Numele locatiei: Wine O’Clock
Contact:
Adresa: Str. Ploiesti, nr. 17, 400157 Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie