5/5 din 1 review

Wellbeing Corporate – ateliere creative pentru companii | #ClujulVăzutAltfel

Programul de Well-Being oferit de Centru de Formare STUDIA constă în derularea de ateliere creative și se adresează, în principal, companiilor care au înțeles că progresul lor se datorează angajaților săi, a căror motivare și fidelizare nu se realizează strict financiar, ci prin susținerea personală și profesională a lor, oferindu-li-se sentimentul apartenenței la comunitatea organizațională din care fac parte și astfel, vor fi ei înşişi promotorii stării de bine în companie.

Mai mult, programele well-being pot fi parte a unor proiecte de responsabilizare socială a companiilor.

În cadrul atelierelor creative vă propunem realizarea de activități menite să ofere alternative la rutina și stresul fiecărei zile, mai mult să dezvolte în fiecare din noi, spiritul liber – esența creativității, să ne ofere oportunitatea de a fi învingători în fața oricărei provocări personale și profesionale, să parcurgem noi orizonturi ocupaționale.

ATELIERE DE CROITORIE

Activitățile propuse se pot desfășura individual / cumulativ:

1. Cusături manuale și mecanice – durata 2 ore
2. Proiectarea tiparelor – antropometrie și conformații ale corpului omenesc, luarea măsurilor, construcție de tipare cu dimensiunile rezultate prin măsurare – durata 2 ore
3. Croirea materialelor – durata 2 ore
4. Confecționarea pantalonului clasic: luarea măsurătorilor, construcția tiparului cu dimensiunile rezultate prin măsurare, croire, confecționarea produsului – durata 4-6 ore
5. Personalizarea articolelor vestimentare – durata 2 ore
6. Operațiuni de retușare a articolelor vestimentare – durata 2 ore
7. Montarea elementelor de închidere și înfrumusețare a articolelor vestimentare – durata 2 ore
8. Realizarea de produse cu caracter utilitar, decorativ – durata 2 ore

Activitățile pot fi personalizate și adaptate solicitărilor companiilor în funcție de nevoile angajaților. Număr maxim de participanți /grupă este de 10-15.

ATELIERE DE CRAFTING

Activități de instruire în diferite tehnici de realizare a bijuteriilor din materiale textile, mărgele, metale, a realizării obiectelor decorative folosind variate materiale reciclabile sau profesionale. Durata 2 ore;
Activitățile pot fi personalizate și adaptate solicitărilor companiilor în funcție de nevoile angajaților. Număr maxim de participanți /grupă este de 4-8.

Avantajele parcurgerii atelierelor creative:

  • Dobândirea de noi cunoștințe cu aplicabilitate în viața de zi cu zi;
  • Dezvoltarea îndemânării și abilităților practice;
  • Dezvoltarea unei gândiri pozitive;
  • Dezvoltarea unei culturii organizaționale constructive;
  • Dezvoltarea spiritului de echipă;
  • Produsele realizate rămân participanților.

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole