Vitrina Advertising Cluj

Vitrina Advertising Cluj

 

Vitrina Advertising este o agenţie full service naţională, fiind totodată singura agenţie de publicitate “multi-regională”. Compania are sediul în capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, şi o reprezentanţă în capitala ţării, la Bucureşti.

20 de ani de experienţă pe piaţă nu încap cu uşurinţă într-un curriculum vitae. Istoria Vitrina Advertising are însă mai multe repere: 1992, anul înfiinţării agenţiei la Cluj-Napoca; 1997, anul deschiderii reprezentanţei de la Bucureşti; 1998, anul primelor premii naţionale de creaţie; 1998-2008, anii confirmărilor din partea pieţei, dar şi din partea juriilor festivalelor de profil; 2009, anul inaugurării Vitrina Business Center.


Odată cu încrederea clienţilor, atât din Bucureşti cât şi din restul ţării, Vitrina se pozitionează astăzi drept una dintre cele mai importante agenţii independente de publicitate cu acoperire naţională.

Obiectivul fiecarui proiect derulat de Vitrina Advertising este “creşterea business-ului clientului”. O confirmă succesul companiilor din portofoliul agenţiei, o confirmă standardul serviciilor şi al produselor oferite şi, printre cele mai valoroase atuuri ale companiei, calitatea echipei.

Vitrina a fost percepută de la început ca lider al pieţei din Transilvania.

Cine ne recomandă
Vitrina Advertising preferă relaţiile de lungă durată. Stabile, oneste, sunt relaţii create în timp şi întreţinute prin încredere, respect reciproc şi treabă bine facută. Aşa se explică lunga listă de prieteni. Noi le spunem aşa, deşi oficial ei se numesc “clienţi”.
Contact:
Adresă: str. G. Bariţiu nr. 24, Cluj-Napoca
Telefon: 0040 264 430 095; 0040 264 590 383 (2)

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie