Universitatea Sapienta, Cluj-Napoca

Universitatea Sapienta, Cluj-Napoca

Fundația Sapientia – Universitatea Sapientia este universitatea autonomă europeană a etniei maghiare din România, cu menirea și obiectivul de a educa comunitatea maghiară și de a cultiva viața științifică a acestei etnii la un nivel profesional onorabil. Ne asumăm răspunderea pentru cunoștințele oferite studenților noștri, pentru viitorul profesorilor și colaboratorilor universității, pentru calitatea activității de cercetare precum și pentru transparența funcționării întregii instituții.

Misiunea noastră:
– Validarea valorilor umane creștine și universale;
– Asigurarea unui sistem de educație și cercetare universitară performant și de excelență;
– Calitate, susținerea tradițiilor educației în limba maghiară din Transilvania;
– Asigurarea funcționării transparente și consecvente, validarea valorilor profesionale și a celor caracteristice spiritului academic;
– Construirea unui sistem modern integrat într-un cadru instituțional unitar, soluționând nevoile specifice regionale;– Stabilirea unor relații profesionale ample, bazate pe principiile porților deschise, ale încrederii, dedicației și reciprocității.
– Năzuința noastră este ca această comunitate universitară să funcționeze sub semnul umanității, al iubirii pentru semeni, sub auspiciul echitabilității, al consecventei și al dreptății.

Expectanțele noastre primordiale au în vedere ținuta morală, totodată cunoașterea și respectarea valorilor culturale maghiare și universale. Activitatea instituției noastre decurge conform principiului participării și prin exercitarea autonomiei universitare.

Informatii preluate de pe site-ul: www.sapientia.ro/ro

Contact

Rectorat
Adresa: 400112 Cluj-Napoca, str. Matei Corvin nr. 4
Telefon: +40 264 439 266, fax: +40 264 593 688
E-mail: [email protected]
Web: www.sapientia.ro/ro

Facebook: www.facebook.com/SapientiaEMTE/

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie