Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Universitatea Bebes-Bolyai (UBB) este o instituţie publică de învăţământ superior a cărei misiune este să promoveze şi să susţină ­în comunitatea locală, regională, naţională şi internaţională ­ dezvoltarea unor componente culturale specifice.

În contextul actual, aceste componente sunt: o cultură a acţiunii bazate pe cunoaştere sistematică şi inovatoare, o cultură a dezvoltării personale şi morale, o cultură a învăţării permanente şi inovatoare; o cultură a atitudinii proactive şi participării, multiculturalitate, dialog intercultural şi interconfesional; o cultură a dezvoltării personale, ocultură a competenţei ştiinţifice şi tehnologice, competenţei organizaţionale şi a competenţei cetăţeneşti o cultură a integrării în diversitate şi a globalizării, în condiţii de respect al identităţii şi de reciprocitate.

Informatii preluate de pe site-ul: www.ubbcluj.ro/

Contact

Adresă: Str. Kogălniceanu nr. 1, Cluj-Napoca
Tel: +40-264-40.53.00
Fax: +40-264-59.19.06
Web: www.ubbcluj.ro/

Facebook: facebook.com/UnivBabesBolyai

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie