United Business Center CJ

United Business Center – Iulius Mall Cluj-Napoca

Ansamblul Iulius Cluj reprezintă una din etapele de dezvoltare pentru Iulius Group, companie care implementează cu succes retail-ul de cea mai înaltă clasă. Iulius Cluj integrează într-un singur spaţiu toate componentele indispensabile omului modern: zone comerciale, clădiri office clasa A, parcări subterane şi o vastă zonă de entertainment.

Oportunitatea construirii unei cladirii de birouri United Business Center in Cluj deriva in primul rand din experienta pe care grupul Iulius a capatat-o atat in dezvoltarea de noi proiecte comerciale si de birouri, cat si in operarea proiectelor existente.
Aceasta experienta ne-a aratat, printre altele, si faptul ca segmentul de inchirieri office are un potential foarte ridicat in Romania in general si in municipiul Cluj in special – care a devenit un adevarat pol de atractie pentru marile companii internationale din multe domenii (IT, proiectare si multe alte industrii).

Mai mult, chiriasii existenti in cladirea de birouri pe care grupul IULIUS deja o opereaza in Cluj-Napoca (Iulius Business Center) ne-au facut recent cunoscute intentiile lor de extindere in viitorul apropiat.

Clădirile de birouri clasa A reprezintă o prestigioasă carte de vizită pentru companiile care acordă importanţă aparte imaginii. Localizate în zone cu mare vizibilitate şi acces facil, aceste spaţii oferă dotări, finisaje, facilităţi şi servicii la standarde internaţionale.

Cu o bogată experienţă în dezvoltarea şi operarea centrelor comerciale de tip mall, Iulius Group şi-a completat portofoliul de real estate, venind în întâmpinarea cererii de spaţii office premium destinate companiilor de top. Iulius Business Center este prima clădire de birouri clasa A pe care Iulius Group o deţine în apropierea Iulius Mall Cluj, ocupată integral de trei chiriaşi importanţi: Genpact, Office Depot şi Endava.

Contact: 

Adresa: Strada Alexandru Vaida Voievod, nr. 53 -55
Web: www.unitedbusinesscenter.ro/biroucluj/
Facebook: www.facebook.com/UBCCluj
Telefon: 0264 206 453
E-mail: [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie