5/5 din 1 review
toaletaj canin cluj 1

Toaletaj canin Cluj în regim self service – Dog Wash

Un serviciu inedit la noi în țară, toaletaj canin Cluj îți oferă posibilitatea de a-ți spăla singur câinele sau animalul de companie cu aparate și produse ecologice profesionale la prețuri avantajoase. Un serviciu care se adresează patrupezilor și deținătorilor de animale de companie din Cluj-Napoca este acela de toaletaj canin în regim self-service. O activitate facilă, rapidă și eficientă de spălare a câinelui, ce poate fi efectuată atât de adulți, cât și de copii (desigur, în prezența adulților).

Care sunt serviciile oferite de toaletaj canin Cluj – Dog Wash?

Dog Wash pune la dispoziție aparate profesionale de spălare a câinilor, unice în România. Aici vei găsi, de fapt o spălătorie self service. Adică introduci bancnota în aparate și apoi pornește serviciul selectat. După aceea îți poți spăla câinele exact cum îți dorești. Tariful este de 5 lei pentru 3 minute. Timpul de spălare este la liberă alegere. Astfel, poți opta pentru o spălare mai îndelungată și minuțioasă, sau pentru una scurtă, de reîmprospătare. Desigur, prețul diferă în funcție de durată. Pentru acest serviciu de toaletaj canin Cluj nu este nevoie de o programare prealabilă. 

toaletaj canin cluj

Dog Wash folosește soluții ecologice, certificate și atestate conform standardelor Uniunii Europene. Serviciile pentru care poți opta sunt:

  • program de șampon
  • program de clătire cu apă curată, la temperatura optimă pentru spălare
  • program de balsam (pentru îngrijirea adecvată a blănii)
  • program de deparazitare (soluție împotriva căpușelor și insectelor)
  • program de uscare

Metodele de plată

  • numerar (fise și bancnote )
  • card bancar (normal și contactless)
  • cod QR (doar pentru spălătoria de lângă Iulius Mall)

De ce să îți speli câinele la serviciul de toaletaj canin Cluj – Dog Wash?

Este o metodă rapidă, iar tehnica de spălare a câinelui o poți adapta după preferințele tale și nevoile câinelui. Totodată, este o măsură imediată la care poți apela în caz de urgențe și situații neprevăzute. În acest sens, dacă animalul s-a murdărit din cauza condițiilor meteorologice și ai nevoie de o măsură de precauție imediată pentru păstrarea curățeniei interioare din apartament, poți merge direct la Dog Wash pentru a-l curăța. În aceeași măsură, este o metodă cost eficientă avantajoasă. Tarifele reprezintă 35% din costul unui toaletaj canin Cluj obișnuit. Pe lângă acestea, amintim soluțiile calitative și ecologice.

Pe lângă serviciul de toaletaj canin Cluj, Dog Wash este producător și distribuitor direct de aparate performante Dog Wash Forge de spălare a câinilor. Acestea fie se pot cumpăra, fie pot fi achiziționate prin franciză. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii, le puteți găsi aici.

Contact

Website | Facebook
Telefon: +40 753 042 785 | Mail: [email protected]

Adrese:

  • Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 142 (Parcare la Cora)
  • În incinta pieței Florești, str. Eroilor nr.56, vis-a-vis de spălătoria auto Elefant.

Informatii de contact

Numele locatiei: Toaletaj canin Cluj în regim self service – Dog Wash
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 753 042 785
Orar: Lu - Du » 08:00 - 21:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie