5/5 din 2 reviews
the mystery Cluj

The Mystery Cluj – room escape inspirat din povestea lui Jules Verne

Provocator și antrenant, The Mystery Cluj este un room escape care te invită în lumea poveștii lui Jules Verne „20.000 leghe sub mări”. Inspirat din celebra ecranizare a vestitei povești, The Mystery ne invită să deslușim misterele aflate la mare adâncime, să descifrăm coduri și să pornim într-o aventură de salvare a submarinului rătăcit. Conturat pe un fir narativ foarte bine armonizat cu decorul, explorarea submarinului căpitanului Nemo este o activitate pe cât de plăcută, pe atât de provocatoare.

Pași spre o lume a necunoscutului

The Mystery Cluj a fost construit ca un submarin. Decorul este compus din elemente definitorii ale poveștii marelui scriitor. Scopul jocului este de a completa un puzzle, astfel încât, treptat, să evadezi din lumea propusă și să revii la realitate. Etapele sunt simple, trebuie urmăriți o serie de pași și indiciile propuse. Care este scopul final? Acela de a deschide cât mai multe uși.

The Mystery Cluj

Construit pe un spațiu destul de vast, încăperile sunt prietenoase chiar și cu persoanele claustrofobe. Lumina, temperatura mediului ambiant, alături de elementele de decor elegante, dar minuțios construite, foarte bine integrate în poveste, nu creează niciun fel de emoții negative.

Jocul de la The Mystery Cluj este construit din 2 provocări: aceea de evadare din submarin, sau aceea de salvare a submarinului, prin pornirea lui. Primul joc este de un grad de dificultate mediu, în timp ce al doilea presupune un grad de adrenalină mai ridicat.

Scenariu pentru o echipă unită

Pentru a te conecta mai bine cu prietenii și a menține o echipă unită, bazată pe încredere, jocurile de tip room escape sunt o modalitate distractivă și optimă de a construi încrederea. Provocările la care ești supus ajută crearea unor legături mai stabile. La The Mystery pot juca între 2 și 5 persoane. Fiecare poate contribui la corelarea indiciilor, astfel încât să rezolve misterul. Pentru a te putea bucura de comoara de pe insulă alături de prietenii tăi, ai la dispoziție între 60 și 90 de minute. Vârsta nu are limite. De aceea, orice persoană între 10 și 70 ani deschisă provocării, poate porni în explorarea submarinului pierdut.

Care este povestea The Mystery?

Naufragiat pe misterioasa insulă Lincoln, nu doar că vrei să explorezi zona, însă, odată cu acesta, vrei să te bucuri de o comoară găsită. Așa găsești submarinul căpitanului Nemo, de pe care fie poți evada odată blocat acolo, fie te poți bucura de găsirea acestui mijloc de transport pentru a-ți continua călătoriile. Astfel, tot ce trebuie să faci este să găsești modalitățile pin care să pornești submarinul și să pornești la drum. Pe vas vei găsi toate indiciile necesare care te vor ajuta să te bucuri de comoara găsită.

The Mystery Cluj

Ce presupune o experiență la room escape?

Adrenalină. Un room escape este un loc cu adevărat inedit de a te desprinde de cotidian, de a lăsa prezentul în urmă și de a te lăsa pradă unui univers total necunoscut, pe care trebuie să îl explorezi la maxim. Misterul, alături de posibilele variante de a descifra aventurile lumii noi, te supun la exerciții intense nu doar de gândire, cât de imaginație. Însă, mai mult decât orice, experiența unui room escape este o bună modalitate de a te folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul vieții, astfel încât să te adaptezi în lumea virtuală care îți este propusă.

Date de contact

Adresa: str. Vrancea, nr. 49A Cluj-Napoca
Telefon: 0752283292
Website | Facebook

Program:
Luni-Vineri: 18:00 – 22:30
Sâmbătă-Duminică: 10:00 – 14:30

Informatii de contact

Numele locatiei: The Mystery Cluj – room escape inspirat din Jules Verne
Contact: Website Facebook
Telefon: 0752283292
Orar: Luni-Vineri: 18:00 - 22:30
Sâmbătă-Duminică: 10:00 - 14:30
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
asti
Scrie o recenzie