Temaki Cluj

Temaki Cluj

Temaki Cluj este un restaurant cu specific  japonez care promovează mâncarea stradală, gătită rapid dar cu multă pasiune. Preparatele proaspete sunt prezentate într-o manieră inovativă, conceptul de sushi fiind reinterpretat în conuri delicioase, ce pot fi mâncate chiar și pe stradă, din mers. Stilul nostru de viață, uneori haotic nu ne mai permite să mâncăm întotdeauna în tihnă, însă preparatele concepute de Temaki, pot fi savurate în câteva clipe, aducându-ți aportul necesar de nutrienți prin ingredientele sănătoase.Localul surprinde o parte din cultura japoneză, prin decorul și ambianța create. Corpurile de iluminat din hârtie de orez animă locația, oferind o lumină caldă și o atmosferă intimă. Culorile reprezentative sunt roșu și negru, iar pereții localului te invită să înveți câteva modele de origami, punându-ți la dispoziție materialele și tehnica necesară. Locația centrală și personalul amabil sunt alte atuuri cu care localul se evidențiază. Meniul este diversificat, de la clasicul sushi, până la  temaki și burrito cu tofu sau cream cheese.

Povestea localului a început de la niște oameni cu viziune, pasionați de mâncare ce au cutreierat oceane ca să găsească o nouă formă de manifestare a artei culinare japoneze. Deși localul nu dispune de un spațiu foarte mare, calitatea produselor oferite și inventivitatea rețetelor sunt ingredientele cu care restaurantul atrage gurmanzii și iubitorii mâncărurilor „exotice”.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Temaki Cluj
Contact:
Adresa: Strada Regele Ferdinand, nr. 13, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie