Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Teatrul National „Lucian Blaga” Ofertă City Card în aceasta locație: Invitatii gratuite (premii la concursuri) Daca esti detinator de City Card, ai sansa sa castigi invitatii duble la spectacolele de la Teatrul National Lucian Blaga din Cluj, desfasurate in Sala Mare. Concursurile se desfasoara pe pagina de Facebook Top City Card - Guide! Află mai multe

Teatrul National „Lucian Blaga”

 

Teatrul National „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca este localizat in centrul istoric al orasului, in Piata Stefan Cel Mare, nr. 2 – 4.

Teatrul a fost inaugurat la 18 septembrie 1919, impreuna cu Opera Nationala din Cluj si Conservatorul de Muzica „Gheorghe Dima”. Acesta a fost infiintat in mod simbolic, la aniversarea unui an de la momentul realizarii Unirii Transilvaniei cu Romania, din 1 decembrie 1918. Construit in stil baroc-rococo, cladirea are o capacitate de 1000 de locuri.

Misiunea Teatrulului Naţional „Lucian Blaga“ Cluj este să ofere producţii teatrale şi un cadru de cercetare artistică performante la nivel local şi naţional, pentru îmbunătăţirea artistică şi profesională a mediului teatral şi creşterea nivelului de dezvoltare culturală a comunităţii oraşului şi a unor comunităţi mai largi.

Teatrul National din Cluj a implementat un sistem electronic pentru vanzarea biletelor pentru toate spectacolele institutiei.

Astfel, incepand cu data de 11 februarie 2013, biletele pentru spectacolele Teatrului National din Cluj pot fi cumparate si online, pe platforma www.biletmaster.ro. Biletele electronice pot fi imprimate in regim propriu sau transferate pe un smartphone, pentru a fi validate la intrarea in sala de spectacol. Biletele pot fi in continuare achizitionate si prin Agenția Teatrala de bilete.

Agenţia de bilete se afla in Piata Stefan Cel Mare, nr. 14 (in statia de autobuze a liniilor 3, 35, 46b). Aceasta este deschisă de marti pana duminica, intre orele 11:00 – 17:00.

ContactTeatrul National Adresa: P-ţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4 Telefon: +40-264-592826 E-mail: contact@teatrulnationalcluj.ro Web: http://www.teatrulnationalcluj.ro Facebook: facebook.com/TeatrulNationalCluj

Contact – Agentia de Bilete Adresa: Piata Stefan Cel Mare, nr. 14 (in statia de autobuze a liniilor 3, 35, 46b) Telefon: +40264.595363 E-mail: agentia@teatrulnationalcluj.ro Web: www.teatrulnationalcluj.ro Biletmaster (bilete on-line): www.biletmaster.ro Program: Marti – Duminica: 11.00 – 17.00

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie