Teatrul National „Lucian Blaga”

Teatrul National „Lucian Blaga”

 

Teatrul National Lucian Blaga din Cluj-Napoca este localizat in centrul istoric al orasului, in Piata Stefan Cel Mare, nr. 2 – 4.

Teatrul a fost inaugurat la 18 septembrie 1919, impreuna cu Opera Nationala din Cluj si Conservatorul de Muzica „Gheorghe Dima”. Acesta a fost infiintat in mod simbolic, la aniversarea unui an de la momentul realizarii Unirii Transilvaniei cu Romania, din 1 decembrie 1918. Construit in stil baroc-rococo, cladirea are o capacitate de 1000 de locuri.

Misiunea Teatrulului Naţional „Lucian Blaga“ Cluj este să ofere producţii teatrale şi un cadru de cercetare artistică performante la nivel local şi naţional, pentru îmbunătăţirea artistică şi profesională a mediului teatral şi creşterea nivelului de dezvoltare culturală a comunităţii oraşului şi a unor comunităţi mai largi.


Teatrul National din Cluj a implementat un sistem electronic pentru vanzarea biletelor pentru toate spectacolele institutiei.

Astfel, incepand cu data de 11 februarie 2013, biletele pentru spectacolele Teatrului National din Cluj pot fi cumparate si online, pe platforma www.biletmaster.ro. Biletele electronice pot fi imprimate in regim propriu sau transferate pe un smartphone, pentru a fi validate la intrarea in sala de spectacol. Biletele pot fi in continuare achizitionate si prin Agenția Teatrala de bilete.

Agenţia de bilete se afla in Piata Stefan Cel Mare, nr. 14 (in statia de autobuze a liniilor 3, 35, 46b). Aceasta este deschisă de marti pana duminica, intre orele 11:00 – 17:00.

ContactTeatrul National Adresa: P-ţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4 Telefon: +40-264-592826 E-mail: [email protected] Web: http://www.teatrulnationalcluj.ro Facebook: facebook.com/TeatrulNationalCluj


Contact – Agentia de Bilete Adresa: Piata Stefan Cel Mare, nr. 14 (in statia de autobuze a liniilor 3, 35, 46b) Telefon: +40264.595363 E-mail: [email protected] Web: www.teatrulnationalcluj.ro Biletmaster (bilete on-line): www.biletmaster.ro Program: Marti – Duminica: 11.00 – 17.00

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie