Teatrul de Păpuși Puck Cluj

Teatrul de Păpuși „Puck”

 

Teatrul de Papusi „Puck” a luat fiinţă în anul 1950, având ca specific o activitate paralelă a celor două secţii: română şi maghiară, cu spectacole adresate cu precădere copiilor. Multe din titlurile importante montate de-a lungul timpului au avut versiuni jucate atât în limba română cât şi în limba maghiară.

Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi “Puck” este alcătuit din 21 de titluri de spectacole pentru copii şi adulţi:

-Cartea cu Apolodor, Scufiţa Roşie, Pinocchio, Cenuşăreasa, Albă ca zăpada, Gulliver, Stan Păţitu’, Capra cu trei iezi, Motanul vrăjitoarei, Omuleţul de nisip, Vrăjitorul şi corbul, Poveste de iarnă, Punguţa cu doi bani, Zurinka, Hansel şi Gretel, Dănilă Prepeleac, Incredibila poveste a regelui clown, Pulcinella, Ochiul soacrei, Muzicanţii din Bremen – la secţia română;-Frumoasa domniţă trestie, Sărmanul Johny, Turnuleţul, Micul porcar, Plum-Plum, Frumoasa şi urâtul satului, Hansel şi Gretel, La porunca ştiucii, Mateiaş Gâscarul, Povestea zmeuşorului blând, Elefănţelul curios, Teatrul umbrelor, Muzicanţii din Bremen, Scufiţa Roşie –  la secţia maghiară;

În anul 2006 a fost lansat programul Nocturne cu spectacole adresate adulţilor. În cadrul proiectului NOCTURNE la Teatrul „Puck” sunt incluse spectacole care stau sub semnul experimentului din zona animaţiei, păpuşeriei, clowneriei sau musicalului.

Întregul proiect se adresează cu precadere studenţilor, elevilor din anii terminali, dar şi publicului larg. Publicul nou are prilejul să treacă de bariera generatoare de inhibiţii legate de spaţiul teatral destinat doar copiilor şi să urmărească evoluţia actorilor păpuşari dornici de experiment în această zonă a teatrului de figuri, a experimentului plastic şi teatral.


Contact: 

Adresă: str. I.I.C.Bratianu nr. 23, 400079 Cluj-Napoca, Romania

Telefon: 004 0264 595 992

E-mail: [email protected]

Web: www.teatrulpuck.ro

Facebook: www.facebook.com/teatruldepapusi.puck

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole