squash club Cluj-Napoca

Squash Club Cluj-Napoca, un spațiu pentru iubitorii de squash

Squash Club Cluj-Napoca propune activitate și divertisment încă din anul 2011 și oferă săli speciale pentru a te antrena pentru squash. Acest proiect a fost gândit de un grup de tineri pasionați de acest tip sport. Ideea a pornit de la conștientizarea necesității activității în viața de zi cu zi și a beneficiilor pe care acest tip de sport le are asupra sănătății. Squash Club Cluj-Napoca este o sală sportivă apreciată chiar la nivel național. Din acest considerent, în anul 2014, Federația Română de Sport a ales Squash Club Cluj-Napoca pentru a găzdui Campionatul Național de Squash.


Dotări club

Profesionalismul de care dă dovadă Squash Club Cluj-Napoca este vizibil din prisma dotărilor moderne existente. Te poți bucura de un joc frumos, liniștit și confortabil în același timp, pentru că aici găsești tot ceea ce ai nevoie. Până și rachetele și apa îți sunt oferite la începerea jocului, ca tu să nu ai nicio grijă.

  • 4 terenuri profesionale amenajate după standardele internaționale
  • rachete și mingi de squash
  • papuci speciali pentru sala (în caz de nevoie)
  • garderoba
  • dușuri moderne
  • terasa și minibar
  • parcare

squash club Cluj-Napoca

Provocări pentru profesioniști la Squash Club Cluj-Napoca

Pasionații de acest tip de sport își pot demonstra abilitățile prin provocările pe care le lansează Clubul Squash Cluj-Napoca. Cea mai mare este aceea de a te deconecta de la gândurile de peste zi și a te uni armonios cu jocul. Desigur, la Squash Club Cluj-Napoca nu ești lăsat singur. Există antrenori care îți pot îndruma pașii spre a te familiariza cu sportul, și, de ce nu, pentru a face performanță. Că ești vorbitor de română, maghiară sau engleză, ești binevenit.Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie