5/5 din 2 reviews

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj a fost dat în folosinţă în luna mai a anului 1978 şi este format dintr-un ansamblu de construcţii impunătoare cu o suprafaţa totala de 23.097 mp din care 5.046 mp arie construita la sol, respectiv 16.919 mp suprafaţa desfăşurată totala, restul reprezentând spatii verzi.

Activitatea complexa multidisciplinara desfăşurată în spital defineşte oferta de servicii medicale de recuperare, având ca obiectiv prevenirea sau reducerea la minim a consecinţelor fizice / funcţionale / psihice / socioprofesionale rezultate din apariţia unei boli, procesul de recuperare desfăşurându-se de la debutul afecţiunii şi pana la epuizarea restantului funcţional bio-psiho-social.


Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul în Transilvania, în ţară existând doar 2 spitale multidisciplinare având acest specific, asigurând servicii medicale în specialităţile cardiologie, neurologie, balneologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie plastic şi reparatorie, susţinute de activitatea laboratoarelor de radiologie şi imagistica medicala, analize medicale, explorări funcţionale precum şi a bazei de tratament. Personalul unităţii – 537 angajaţi aparţinând diferitelor categorii profesionale – asigura desfăşurarea actului medical în beneficiul unui număr mediu de 11.000 pacienţi spitalizaţi anual pe cele 406 paturi şi circa 60.000 pacienţi trataţi ambulatoriu.

În contextul international actual al sistemelor de sănătate profilul de recuperare a câştigat o importanta deosebita pe piaţa serviciilor medicale , pornind de la premisa costului inacceptabil economic, profesional şi social al bolnavului care nu a fost integrat într-un sistem de reabilitare eficient.


De asemenea spitalul a fost şi rămâne o recunoscută bază de învăţământ medical, de la cel mediu la cel universitar şi post universitar. Dintr-un total de 53 medici, un număr de 19 sunt cadre universitare integrate.

Contact

Adresa: Str. Viilor, nr. 46-50, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 207021, 0264 453331
E-mail: [email protected]
Web: aici

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Filip Ioan
Mulțumiri
Mulțumesc d-lui dr Roșu și colectivului de la Cardiologie pentru felul în care am fost tratat în perioada 12-17 august.
5
Onisie Gheorghe
MULTUMIRI
Multumesc d-lui dr Comsa si colectivului de la ambulatoriu Cardiolologie pentru promtitudinea si profesionalismul cu care s-au ocupat de mine,luni 01/07/22
Scrie o recenzie