simson cleaning cluj (2)

Simson Cleaning – curățenie Cluj

Simson Cleaning Cluj oferă servicii de curățenie profesională în spații nou construite, nou amenajate, birouri, spații comerciale, scări de bloc, etc. Un serviciu de curățenie prompt și profesional care te ajută să scapi de cele mai neplăcute situații și să economisești timp este Simson Cleaning Cluj. Produsele de foarte bună calitate pe care le folosește vor asigura un spațiu curat, confortabil și reîmprospătat. Serviciile variate se adresează atât companiilor, cât și persoanelor fizice. Simson Cleaning Cluj asigură servicii de curățenie profesională indiferent de spațiu pe care dorești să îl cureți.

Servicii oferite

  • Servicii de curățenie industrială 
Se referă la curățarea interioară a diferitelor tipuri de clădiri, a spațiilor de producție, depozitare sau administrative. La cerere, Simson Cleaning Cluj poate curăța și spatiile exterioare. Se folosește curățarea cu presiune pentru grinzi, iar pardoselile dure sunt măturate și spălate cu mașina automată.
Simson Cleaning Cluj oferă servicii de curățenie și pentru zone înalte (structuri metalice, vopsit stâlpi de susținere, curățare aerisiri, curățare pereți cortină și  pereți  din tablă ondulată).

  • Servicii de curățenie după constructor

Prin acest serviciu se includ: îndepărtare etichete lipite, depuneri de ciment, var și adeziv întăriți, curățare vopsea de geamuri și uși, aspirare și spălare prin spumare uscată mochetele.

  • Servicii de curățenie Birouri

Simson Cleaning asigură curățenia în spațiile de birouri prin intreprinderea tuturor activităților necesare: aspirare și curățare podea / mochetă, geamuri, dezinfectare grupuri sanitare, etc.

  • Servicii de curățenie în Spații comerciale
  • Servicii de curățenie după petreceri
  • Servicii de curățenie scări de bloc
Aici curățenia scărilor se face de două ori pe săptămână, în timp ce liftul se spală în fiecare zi. Pe lângă acestea, se mai spală și geamurile (de 3 ori / an), se mătură aleile de la intrarea în bloc la care se adaugă și activitățile aferente.

  • Servicii de curățenie rezidențială ( curățenie generală)

Dacă timpul nu ne permite, putem apela la Simsn Cleaning pentru o curățenie generală. Curățenia presupune o atenție sporită acordată fiecărui spațiu, printr-o curățare detaliată a tuturor suprafețelor.

Tarife

Serviciile prezentate mai sus sunt orientative, acestea putând fi schimbate în funcție de nevoile clienților. Pentru a beneficia de o oferta cât mai exactă, va rugăm sa îi contactați telefonic sau prin e-mail. Apoi un reprezentat al Simson Cleaning Cluj va veni la dumneavoastră pentru a va evalua lucrarea. Acest serviciu este gratuit.Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

simson cleaning cluj (2)

Informatii de contact

Numele locatiei: Simson Cleaning Cluj – servicii de curățenie
Contact: E-mail Facebook
Telefon: 0764764534 / 0744653000
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie