salon bijoux

SALON BIJOUX – Coafor

 

Salon Bijoux este un salon născut din dragoste și pasiune pentru frumos. Este un salon coquette, cu o ambianta placuta si relaxanta. Designul vintage se imbină minunat cu stilul modern si muzica relaxanta.

Ambianta placuta si intima, va va face sa va detasati de stresul cotidian si sa pasiti in lumea viselor, unde dumneavoastra veti fi centrul universului nostru. Salonul de infrumusețare Bijoux vă stă la dispoziție cu servicii de coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică.

Pe langa ambianta placuta, avem si o echipa de oameni profesionisti, care se vor ocupa de cerintele dumneavoastra cu cea mai mare atentie. Si nu in ultimul rand veti primi cadou cate un zambet, deoarece zambetul nu costa nimic, dar ofera multe. Salon Bijoux este un salon situat in cartierul Andrei Mureșanu, o zona rezidentiala,linistita, dar totodata , aproape de zona centrala, facandu-l foarte accesibil.

Contact:

Adresa: Str Brasov nr 8, Cluj- Napoca
Telefon: 0742.285399 – Bianca (Coafor)
Web: http://salonbijoux.ro/
Facebook: facebook.com/SalonBijouxClujNapoca

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie