5/5 din 1 review
sala polivalenta cluj-napoca

Sala Polivalenta Cluj-Napoca

 

Sala Polivalenta Cluj-Napoca este cea mai modernă și încăpătoare construcție din Cluj destinată organizării de evenimente. Dezvoltată pe 5 niveluri (subsol, parter și trei etaje), sala multifuncțională este destinată celor mai diverse activități.

Update 23.09.2018 » Sala Polivalentă devine arenă: o nouă denumire, un nou website

Subsolul deservește parcării subterane. Aceasta este împărțită în 3 compartimente, capacitatea fiind de 445 de locuri de parcare. Accesul în clădire a tuturor categoriilor de participanți la evenimente se face pe la parter. Tot la parter se găsește spațiul comercial și cel destinat pentru restaurant. Etajul 1 este dedicat în totalitate publicului, având spații generoase pentru garderobe, baruri și grupuri sanitare. Etajul 2 este alocat atât publicului larg cât și invitaților VIP, aceștia din urmă beneficiind de o zonă cu acces separat, care este deservită de loje, bar, săli de conferință și altele. Etajul 3 este nivelul de acces în sala media (car de televiziune, reporteri, comentatori).Cu o capacitate de până la 10.000 de locuri, sala poate găzdui cele mai variate evenimente, de la sporturi de contact (judo, box, arte marțiale etc) la gimnastică, hochei, tenis și alte sporturi de echipă (baschet, handbal, volei etc), până la evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau concerte.

Sala Polivalenta Cluj-Napoca este cea mai bine dotată sală multifuncțională din România, la ora actuală. Cubul video este unic în țară, cu patru ecrane de mari dimensiuni. Acestea pot transmite imagini full HD, chiar în timpul evenimentelor. Totodată, sala are cel mai performant sistem de încălzire din țară cu panouri solare și fotovoltaice ce permit alimentarea iluminatului de siguranță a clădirii. Clădirea este dotată și cu un sistem de preluare a apelor pluviale, reutilizate apoi la grupurile sanitare.Contact Sala Polivalenta Cluj-Napoca

Adresa: Aleea Stadionului, nr. 4, 400375 Cluj-Napoca;
E-mail: [email protected] / [email protected] / [email protected]
Website: btarena.info
Facebook: facebook.com/polivalentacluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole