SAKURA - Asian Cuisine Cluj

SAKURA – Asian Cuisine Cluj

Sakura – Asian Cuisine Cluj  este definită de explozia de arome asiatice, baletul echilibrat al condimentelor, simfonia gusturilor și multă autenticitate. 

O grădină de cireși japonezi mereu înfloriți este o poezie vizuală, universală, nemuritoare. A lua masa într-o astfel de grădină este expresia sublimă a rafinamentului, cea mai elocventă întruchipare a perfecțiunii. Clujul îți oferă puține posibilități de a lua masa într-o grădină.Localul SAKURA – Asian Cuisine Cluj nu doar că îți propune să iei prânzul sau cina într-o elegantă atmosferă ce amintește de o grădină japoneză, ci să te bucuri și de o experiență inedită alături de Chef Baluyot Jefferson Andamo. Bucătăria semideschisă și sushi barul, unde zilnic are loc un spectacol gastronomic efervescent, îl va implica pe fiecare oaspete în sinergia gusturilor autentice, a ingredientelor proaspete și a plăcerii de a savura preparate excepționale, de a descoperi aromele tainice ale fascinantelor tărâmuri asiatice.

SAKURA -Asian Cuisine Cluj

O bucătărie aromată și bogată

Experiența desăvârșită trăită în compania unei porții de nigiri, maki, sashimi, tempura, miso soups sau a unor deserturi speciale va fi amplificată de modul autentic de preparare a mâncării. Respectând rețetele originale, adaptate însă la cele mai actuale tendințe gastronomice, bucătăria SAKURA – Asian Cuisine se remarcă nu doar prin savoare și unicitate, ci și prin combinațiile de gusturi în variante nelimitate, originale, provocatoare, determinându-te să trăiești o experiență desăvârșită.

SAKURA - Asian Cuisine Cluj

Informatii de contact

Numele locatiei: SAKURA – Asian Cuisine Cluj
Contact:
Adresa: Str. Calea Mănăștur, Nr. 2 - 6, Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca 
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie