retro hostel cluj

Retro Hostel

Aveti nevoie de un loc de cazare central, confortabil si ieftin? Retro Youth Hostel Cluj este exact ce aveti nevoie! Situat in centrul orasului Cluj, pe o straduta pietonala linistita, langa vechiul zid medieval al orasului, Retro Youth Hostel ofera servicii de cazare in regim hostel, cu camere single, duble, triple si dormitoare comune.

In total, Retro Youth Hostel ofera 48 de locuri de cazare amenajate modern, dupa cum urmeaza: 3 camere single, 4 camere duble, 2 camere triple si dormitoare comune. Toate spatiile de cazare sunt curate si bine intretinute.

De asemenea, Retro Youth Hostel ofera clientilor bucatarii complet echipate, sali de servit masa si de internet, precum si un spatiu comun de socializare amenajat intr-o fosta pivnita.

In pretul de cazare, Retro Youth Hostel mai ofera: mic dejun, cafea gratis tot timpul zilei, ceai gratis tot timpul zilei, acces nelimitat la bucatarie – complet echipata, o harta gratuita a orasului, acces gratuit la internet.

Grupurile mari cazate la Retro Youth Hostel primesc reduceri substantiale, la fel si clientii de lunga durata. Datorita pozitiei ultracentrale si a serviciilor si preturilor oferite, Retro Youth Hostel este o alternativa de cazare care merita luata in considerare cand va hotarati sa vizitati Clujul.

Contact:

Telefon: 0040-755-114989
Website: http://www.retro.ro
[email protected]
[email protected]

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie