5/5 din 3 reviews

Restaurant Royal Classic Hotel Cluj

Preparatele culinare specifice bucătăriei tradiționale românești, alături de cele din bucătăria internațională, își dau întâlnire în meniul variat și savuros pregătit de Restaurant Royal Classic Hotel Cluj!

Aflat în incinta unui hotel apreciat pentru standardele de înaltă calitate la care se ridică, precum și pentru ospitalitatea cu care își tratează clienții, Restaurant Royal este o invitație la relaxare, explorare și răsfăț culinar.

restaurant royal classic hotel cluj dec2017 (15)

Aromele și specialitățile culinare gătite cu atenție sunt servite într-o manieră impecabilă, într-un cadru elegant și rafinat. Spațiul este generos, sala restaurantului având o capacitate de până la 170 de locuri și fiind ideal pentru găzduirea unor evenimente festive de mare amploare!

Dacă doriți să organizați evenimente speciale, precum sunt nunțile, botezurile, banchetele sau balurile, sala restaurantului Events Hall Royal vă stă la dispoziție! Pentru evenimente de tip business, precum conferințe, seminarii, workshop-uri, prezentări și întâlniri de afaceri, puteți opta pentru alte două spații din incinta Royal Classic Hotel: Salonul Regele Ferdinand (100 locuri) sau Salonul Classic (50-60 locuri).Mai multe informații despre posibilitățile de cazare și alte facilități oferite de Royal Classic Hotel, puteți afla de aici: cluj.com/cazare/royal-classic-hotel/
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Hotel Royal Classic

Posted by Hotel Royal Classic Cluj on Wednesday, March 21, 2018

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Andrei
Un restaurant atat pentru clientii business cat si pentru familii si evenimente.
Mancare gustoasa,atent servita intr-o atmosfera placuta!
5
Iulia Marc
5
Baluta Elena
Locatia perfecta
Numai cuvinte de lauda pentru acest hotel,tot același lucru și pentru restaurant,recomand cu mare drag aceasta locație.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole