Restaurant River Park

Restaurant River Park – mese savuroase în prezența Someșului

Un concept cu totul aparte, Restaurant River Park își întâmpină oaspeții cu un mediu ambiant elegant și relaxant. O opțiune mai spontană de servire a masei în oraș poate fi alegerea restaurantului unui hotel. S-au format o serie de mituri în jurul acestora: că sunt prea scumpe, că servesc doar clienții hotelului și că nu ai diversitate în ceea ce privește preparatele. În cazul restaurantului River Park lucrurile nu stau așa.

Aproape de Someș, aproape de parc

Restaurant River Park

Amplasat în cartierul Grigorescu, în proximitatea Someșului, Restaurant River Park redă o stare de calm profundă. Apropierea de Parcul Iuliu Hațieganu, alături de cea râului alcătuiesc un peisaj natural armonios, în care domnește pacea. Astfel, River Park este un loc bun de relaxare.

Restaurant cu preparate tradiționale și internaționale

Indiferent de preferințele culinare, la River Park te poți bucura de gustul autentic al tradiționalei mămăliguțe cu brânză și smântână, fie al deliciosului ciolan cu varză călită și al papricașului. Gurmanzii de preparate internaționale, pentru a-și stăpâni pofta de gusturi mai sofisticate pot opta pentru variantele din meniul internațional, precum: mușchi de vită cu legume tempura, mușchiuleț de mistreț cu spanac, ton rosu în crustă de semințe.

La Restaurant River Park poți servi și micul dejun, chiar dacă nu ești cazat în hotel. De tip bufet suedez, opțiunile de servire a unui mic dejun copios sunt completate și posibilitățile de petrecere a unei dimineți relaxante, într-o zonă atât de liniștită.

Restaurant River Park

Există și opțiuni de servire a unor băuturi naturale. Gama limonadelor de la Fentimans sunt create pe bază de ghimbir, fără adaos de zahăr și fără alcool. Astfel că River Park poate fi o opțiune ideală și pentru persoanele cu gusturi mai rafinate. De asemenea, pe același principiu, ,,in house “ limonada este o băutură naturală care poate fi oricând savurată.

Decor prietenos

Pentru a reda o ambianță primitoare, restaurantul este amenajat într-un decor elegant, cu o cromatică relaxantă. Designul atrage prin combinațiile de texturi dintre piatră, lemn, alamă și fier, ceea ce te apropie tot mai mult de natură. Totodată, acestea creează ideea de libertate prin ruperea de rutină și prezent. Spațiul este amplu, deschis, completat de lumina naturală care pătrunde în întreaga încăpere.

Restaurant River Park

Evenimente private

Restaurantul River Park servește și ca spațiu pentru evenimente private. Având o capacitate de 30 de locuri, spațiul se pretează pentru evenimente restrânse. Că e vorba de zile de naștere, aniversări și celebrări speciale, restaurantul este locul ideal pentru mese festive, fie de familie, fie corporate.

River Park este un restaurant clasic și primitor, care se adresează tuturor. Preparatele sunt diverse și la prețuri accesibile. Mai mult, doritorii se pot relaxa în prezența liniștitoare a Someșului, într-un cadru deosebit.

Contact

Adresă: Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 120A
Telefon: 0770 812 578 | Mail: [email protected]
Website | Facebook

Program:
Luni-Vineri: 07:00 – 10:00 » Mic Dejun | 12:00 – 22:00 » servire a la carte (21:15 ultima comandă)
Sâmbătă-Duminică: 08:00 – 11:00 : Mic Dejun | 12:00 – 22:00 » servire a la carte (21:15 ultima comandă)

 

 

 

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Restaurant River Park – preparate tradiționale și internaționale
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 120A Cluj-Napoca
Telefon: 0770 812 540
Orar: Luni-Vineri: 07:00 - 10:00 » Mic Dejun | 12:00 - 22:00 » servire a la carte (21:15 ultima comandă)
Sâmbătă-Duminică: 08:00 - 11:00 : Mic Dejun | 12:00 - 22:00 » servire a la carte (21:15 ultima comandă)
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie