POKKA Cluj Iulius Mall 

POKKA Cluj Iulius Mall 

POKKA Cluj Iulius Mall – Mexican cuisine in Cluj

La Cluj se mănâncă savuros, în stil mexican. Sunteţi curioşi? Ei bine, sunteţi invitaţi să gustaţi diversele preparate preparate Tex-Mex de la POKKA Cluj Iulius Mall, pe care îi veţi găsi la foodcourt Iulius Mall cu preparate proaspete și delicioase.

Probabil deja v-aţi dat seama, Tex-Mex se referă la acele specialităţi culinare care îmbină ingrediente provenite din spaţiul american cu idei culinare venite direct din bucătăria mexicană. POKKA e singura locaţie din Cluj care oferă o gamă largă de preparate culinare cu specific Tex-Mex care îţi lasă gura apă, fără să-ţi ia foc.

Vă aşteaptă gusturi exotice şi bogate! Puteţi încerca, de exemplu, Burrito, Quesadilla, Nachos chilli con carne, Taco Platter sau Enchiladas rojas gătite după reţete autentice mexicane.

Iar dacă vreţi să vă delectaţi cu preparate cu totul deosebite, vă recomandăm câteva combinaţii delicioase. Puteți servi, de exemplu, muşchi de porc cu sos de ghimbir, sau enchilada-burrito cu creveţi (POKKA Delivery, comenzi online). Şi pentru că o porţie de burrito merge oricând însoţită de o băutură savuroasă, vă recomandăm să încercaţi şi berea mexicană Sol.

De asemenea, dacă aveţi poftă de o porţie de ceva gustos, la birou sau acasă, care să fie picant, preparat după reţete din America de Nord, POKKA Cluj Iulius Mall dispune şi de serviciul Delivery, comenzi la domiciliu. Deserturi delicioase din ţara porumbului, supe cremoase şi aromate, preparate vegetariene dar obligatoriu de inspitaţie mexicană şi meniuri dulci-picante, sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care le putem încerca la POKKA Cluj Iulius Mall.

Contact:

Adresă: Iulius Mall, zona Food Court, Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B, Cluj-Napoca

Telefon: +40755 076 552

Orar: Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

Facebook

Website

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie