Jazz in the Park Riverside plaja grigorescu

Plaja Grigorescu

Plaja Grigorescu ilustrează dorința comunității clujene de a-și apropia Someșul, această „coloană vertebrală” a orașului Cluj-Napoca. De când a fost amenajată cu nisip, iar spațiul verde din imediata apropiere a fost și el îngrijit, plaja a devenit una dintre cele mai neconvenționale scene urbane. 

Era păcat să avem fir de apă prin centrul orașului și să nu ne bucurăm de un spațiu de relaxare. 

Muzica și susurul apei

Nu-i ca la munte, dar sunetul apelor ce trec nestingherite prin oraș de sute de ani e cumva reconfortant. Muzica, zâmbetele și discuțiile plăcute dintre oameni își dau întâlnire aici, pe plaja Grigorescu. A devenit gazdă de treabă pentru numeroase evenimente: Jazz in the Park, Transylvania History Days, Someș Delivery sau Zilele Clujului. Concertele sună bine, acompaniate de Someș. Proiecțiile de filme devin mai pline de viață. Festivalurile mai relaxante. 

Plaja Grigorescu e mai mult decât o plajă destinată relaxării la soare. E un spațiu redat comunității și o scenă urbană neconvențională. 

Fotografii: Jazz in the Park

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie