5/5 din 1 review
Pictor Dana Marcu

Pictor Dana Marcu

Pictor Dana Marcu te invită să descoperi frumusețea lumii prin culoare 

Frumusețea lumii poate fi redată în multe moduri. Unii oameni o exprimă prin intermediul cuvintelor, alți oameni redau farmecul înconjurător cu ajutorul notelor muzicale, alți oameni îmbogățesc corola de minuni a lumii prin forme, textile, fotografii sau proporții. Pictorii au ales să vorbească lumii prin tușe de culoare, prin combinații cromatice și alegorii, prin expresii și sugestii atent reprezentate pe pânze. Printr-o lege nescrisă a evoluției, pictorii sunt păstrătorii unei arte vechi, sacre, cea de care se leagă intim transformarea umanității.

Pictor Dana Marcu

Dana Marcu 

Fără iubire sinceră, muncă titanică și talent rar domeniul artelor vizuale rămâne inaccesibil. Cunosând acest adevăr simplu și universal și asumându-și-l deplin și responsabil, Dana Marcu a început să picteze. Nu a făcut-o oricum, ci a hotărât să-și cizeleze și să-și dezvolte talentul într-un cadru instituționalizat, care să-i ofere reprele academice, tehnica și disciplina pentru a-și urma vocația.A absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj – Napoca, secția Pictură, urmând apoi studiile universitare de masterat în același domeniu. Pentru a înțelege și a pătrunde esența ființei umane, a urmat și cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, fiind în prezent terapeut în supervizare în cadrul Asociației Române de Hipnoză Clinică și Terapie Ericksoniană.

Pictor Dana Marcu

Cariera artistică 

Ca și artist, Dana Marcu este, la momentul actual, o prezență apreciată de public, lucrările ei fiind expuse în diverse galerii de artă din Cluj-Napoca, din țară și din străinătate. Este, de asemenea, membră a Uniunii Artisticilor Plastici din România, acest fapt servind drept confirmare a talentului deosebit și a determinării acestei tinere artiste.Parcursul artistic al Danei Marcu a fost marcat și de organizarea unor expoziții personale, participări la Saloanele de Artă a Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Cluj, expoziții de grup în țară și în străinătate, lucrările ei regăsindu-se în colecțiile private ale pasionaților de artă.

Pictor Dana Marcu

Informatii de contact

Numele locatiei: Pictor Dana Marcu
Contact: E-mail
Adresa: Str. Horea, Nr. 47 - 49, Cluj -Napoca 
Telefon: +40 741 150 546
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Gui Monica
Scrie o recenzie