Panorama Business Inn Cluj

Panorama Business Inn a fost creat special pentru a satisface cele mai inalte standarde si exigente ale clientilor din domeniul business. Pentru desfasurarea eficienta a serviciilor de management al intalnirilor de tip corporate, sala de conferinta, avand o capacitate de 50 de locuri, este dotata ultra-modern: sistem de sonorizare HiFi, sistem video-conferinta criptat, laptop performant, videoproiector, ecran de mari dimensiuni cu telecomanda, SmartBoard (permite utilizarea suprafetei de lucru de doua persoane simultan).

Panorama Business Inn Cluj-Napoca are o capacitate de 31 de locuri, repartizate in camere duble, triple si camere speciale pentru persoanele cu dizabilitati. Camerele sunt spatioase, luminoase, cu geamuri mari si dotate modern. In plus, hotelul dispune de un centru SPA ce include sauna si sala de fitness, pentru a asigura si acele momente de relaxare si liniste de care toti avem nevoie.

Cu experienta in organizarea evenimentelor de tip corporate, avand la activ colaborari cu peste 20 de companii in acest sens, Panorama Business Inn va asigura cadrul ideal pentru dezvoltarea afacerilor si a parteneriatelor dorite.

Contact:
Website: www.panoramahotel.ro
Facebook: www.facebook.com/PanoramaCluj
E-mail: office@panoramahotel.ro
Telefon: 0364 132 452
Adresa: Str. Taietura Turcului, nr. 58

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie