5/5 din 1 review
optimall wms

Optimall SFA » soluții de mobilitate pentru afaceri

Divizie dezvoltată în cadrul AROBS, Optimall SFA pune la dispoziția managerilor sau a echipelor operaționale o serie de soluții informatice care permit automatizarea și mobilitatea proceselor din companii. 

Lansată în 2003, divizia a acumulat o vastă expertiză și experiență în dezvoltarea de soluții software de mobilitate și se remarcă în rândul companiilor software datorită compatibilității și a integrării cu succes a acestor soluții cu nu mai puțin de 73 de sisteme de gestiune

Automatizarea afacerilor 

Soluțiile pot fi integrate de către producători și distribuitori din 10 industrii FMCG diferite din România, deservind la ora actuală peste 300 de clienți la nivel național. 

Domeniile de aplicabilitate sunt variate, iar soluțiile Optimall asigură automatizarea cu succes a celor mai relevante procese cadrul industriilor FMCG. 

Soluții software

  • Optimall SFA » soluție software dedicată agenților de vânzări care facilitează realizarea în timp real a unor procese specifice: preluare comenzi, încasări, tipărire facturi sau chitanțe. 
  • Optimall WMS » soluție informatică specială pentru gestionarea depozitelor care include un sistem de validare pentru controlul optim al stocurilor. 
  • Optimall SMIS » soft pentru inventarierea mijloacelor fixe care permite automatizarea intrărilor și ieșirilor activelor din patrimoniu. 
  • Optimall Logistic » o soluție de mobilitate ce permite inventarierea și optimizarea rutelor de livrare. Soluția este destinată companiilor care dețin o rețea de șoferi livratori. 
  • Optimall BI » dezvoltat pentru monitorizarea și interpretarea datelor importante, acesta este un business intelligence software care permite realizarea unor rapoarte personalizate privind afacerile companiilor din industrie. 
  • Optimall WebAPI » soluție destinată sincronizării magazinelor online și a sistemelor de gestiune în ceea ce privește prețurile, comenzile, stocurile etc. 

WMS - optimall ian20Date de contact

Website
Facebook
LinkedIn
E-mail: [email protected]
Departament Suport: 0264 202 118
Departament Vânzări: 0748 158 881
Adresă: Str. Minerilor, Nr. 63, Cluj-Napoca
Program de lucru: Luni – Vineri: 08:00 – 18:00


Pentru a fi la curent cu noutățile, urmăriți rubrica specială dedicată soluțiilor de mobilitate pentru afaceri » aici. 

Informatii de contact

Numele locatiei: Optimall SFA » soluții de mobilitate pentru afaceri
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Strada Minerilor 63, Cluj-Napoca 400000, Romania
Telefon: 0748 158 881
Orar: Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie