5/5 din 1 review
Opal Events Cluj

Opal Events Cluj

Opal Events Cluj – celebrează ocaziile frumoase la cele mai înalte standarde!

Atunci când vine vorba despre alegerea locației pentru sărbătorirea unui eveniment, simțul responsabilității se trezește și veghează atent asupra procesului de selecție. În Cluj putem găsi multe oferte de săli de evenimente, care ne promit petreceri memorabile, servicii la cele mai înalte standarde, amplsare favorabilă și multe alte facilități care ne-ar putea determina să facem alegerea cea mai bună.

Opal Events Cluj

Opal Events Cluj

Inaugurată recent, într-o abordare stilistică care îmbină clasicul cu elementele ultramoderne, Opal Events Cluj  promite celebrarea ocaziilor speciale într-o atmosferă de vis.

Opal Events Cluj

Decor

Suprafața generoasă a sălii permite găzduirea a numeroși invitați, care se vor bucura în mod negreșit de eleganța finisajelor interioare, de mobilierul stilat, de jocul de lumini și de sunet, încadrate într-un sistem de calitate superioară.

Opal Events Cluj

Decorul sălii este conceput reieșind din specificul evenimentelor care se vor desfășura aici. Inspirat din bogăția stilistică a epocii clasicismului, ancorat în cele mai actuale tendințe din design-ul interior, îmbinând grația și simplitatea sugerată de pastelul culorilor, Opal Events Cluj se numără printre cele mai deosebite locații de evenimente din orașul Cluj-Napoca.

Opal Events Cluj

De asemenea, sistemul de lumini și sunet Dynacord va asigura invitaților o experiență de excepție.

Opal Events Cluj

Meniu

Un eveniment reușit pune la dispoziția invitaților un meniu special, unic. Din acest punct de vedere, celebrarea ocaziilor la Opal Events Cluj se va remarca prin oferta pe care aceasta o propune. Preparatele pe care le vom găsi în meniu propun un mix original al gusturilor, aromelor și al produselor.

Opal Events Cluj

Nu doar aspectul atrăgător al felurilor de mâncare, ci și creativitatea specifică curentului fusion cuisine, în care este conceput meniul locației Opal Events Cluj, vor face ca experiența trăită aici să fie la standarde înalte.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie