3.7/5 din 3 reviews
nomad gastro pub (5) (Large)

Nomad Gastro Pub, așa cum sugerează și numele este în primul rând despre a fi NOMAD și despre a fi pasionat de călătorii, experiențe noi și aventuri.

Situat în centrul orașului Cluj-Napoca, locația urmează un design inedit în ceea ce privește interiorul, îmbină străzile unor orașe renumite ale lumii, cum ar fi Londra, Amsterdam, Viena, Havana, iar barul este modelat după ruinele de la Herculaneum, vechiul oraș roman situat lângă Napoli.Meniul original NOMADIC vă invită de asemenea să explorați lumea culinară internațională, faimoasele tapas din Caraibe, toast-uri si sandwich-uri originare din Europa si America de Nord, salate mediteraneene si pizza napolitană coaptă în cuptor de lemne.

Călătoria în jurul lumii continuă cu o varietate largă de vinuri și cocktail-uri pe care le puteți savura într-o ambianță deosebită ascultând muzică live.

Locația cuprinde și o scenă impozantă care se pretează performanțelor artistice, petrecerilor private, conferințelor de presă sau pentru workshop-uri.

Orar
Du-Mi 17:00 – 2:00
Jo,Vi, Sa 17:00 – 4:00
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Nomad Gastro Pub Cluj
Contact:
Adresa: Str. Baba Novac, nr. 19, cluj
Orar: Du-Mi 17:00 - 2:00
Jo,Vi, Sa 17:00 - 4:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating3.7
5
Claudiu
Super
Super servicii, mancare, super owner, merci Kiran Nomad, go further
5
Iulia Marc
1
Miruna
Scrie o recenzie

Ultimele Articole