Natuu by Nature Cluj

Natuu by Nature Cluj – primul restaurant quick service fast-food healty din România

Primul restaurant de acest fel din România Natuu by Nature Cluj propune variante de mese rapide sănătoase, vegetariene, vegane și raw vegane. Create pe bază de legume, rețetele sunt concepute astfel încât aromele naturale să fie păstrate cât mai autentic. Natuu by Nature, așa cum îi spune și numele, pune accentul mâncarea sănătoasă. Toate ingredientele folosite sunt proaspete, deoarece acestea se aprovizionează zilnic.

Ce înseamnă un restaurant quick service?

Natuu aduce pentru prima dată în România conceptul de restaurant quick service. Adică, oamenii au libertatea deplină de a-și alege preparatele deja pregătite și ambalate, pe care le pun într-un coșuleț de cumpărături, apoi merg la casă și le achită.

Natuu by Nature Cluj

Pentru a te convinge de aromele pe care le pot crea unele combinații de ingrediente gătite, alege produsele de la vitrina cu preparate calde. Pentru iubitorii de arome în stare pură, vitrina cu preparate reci îi așteaptă cu o serie de opțiuni delicioase.

Mâncarea poate fi luată la pachet, sau se poate servi direct în restaurant.

Natuu by Nature Cluj

Prietenos cu mediul

Mâncarea este depozitată în caserole din materiale compostabile. Natuu by Nature Cluj tinde spre promovarea consumului responsabil. Din dragoste pentru natură, majoritatea materialelor folosite sunt biodegradabile.

Natuu by Nature Cluj

În aceeași tonalitate, decorul restaurantului îmbină armonios notele calde ale lemnului, alături de prezența vie a plantelor. Pentru a te simți mai aproape de natură, Natuu a recreat un spațiu confortabil, animat de ceea ce natura ne oferă, într-un decor minimalist, însă modern și revigorant.

Mai mult, din grijă pentru sănătatea noastră, Natuu a amplasat la intrarea în restaurant o chiuvetă, pentru a ne păstra igiena corespunzătoare înainte de masă.

Pentru a păstra sațietatea meselor de tip fast-food, Natuu by Nature Cluj a venit cu o alternativă sănătoasă, dar cost avantajoasă. Astfel, ingredientele dăunătoare au fost înlocuite de preparate naturale și proaspete.

Prezent în comunitatea clujeană

Mai aproape de natură și mai aproape de nevoile noastre. Preocupați constant de alimentația sănătoasă, Natuu by Nature oferă 3 tipuri de livrări:

  • livrarea standard » prin aceasta Natuu oferă pofticioșilor ocazia de a-și savura preparatele favorite în locul în care doresc ei, având posibilitatea de a alege orice tip de gustare din meniul existent
  • livrarea de tip room service » acest serviciu se adresează apart-hotelurilor. Prin acesta, livrarea se face începând cu ora 07:00, iar timpul maxim este garantat la 30 minute. Pentru livrarea de tip room service există un meniu special.
  • livrarea de tip corporate » prin acesta, clădirile de birouri din imediata apropiere a restaurantului pot beneficia de livrare la birou. Astfel, fiecare angajat poate alege preparatele care dorește să le savureze în pauza de prânz, să le comande, iar la ora menționată, mâncarea va fi livrată direct la birou.

Meniu ce acoperă o gamă variată de nevoi

La Natuu by Nature Cluj te poți bucura de servirea micului dejun, prânzului și a unor gustări dintre mese. Toate rețetele sunt gândite astfel încât să acopere necesarul de energie și aportul caloric potrivit pentru fiecare masă în parte.

fast food sanatos

  • Ce poți găsi pentru mic dejun? Produse de patiserie, sandwich-uri reci sau calde, budinci pe bază de semințe chia sau ovăz, ouă, combinații ca mic-dejun englezesc sau salată de fructe proaspete.
  • Ce poți găsi pentru prânz? Supe calde, lasagna, rețete pe bază de orez sau noodles, salate, burgeri și deserturi.

Date de contact:

Adresă: Str. Someşului, nr. 30, Cluj-Napoca
Website | Facebook | Instagram

Orar:
Luni – Vineri: 07:30 – 16:30

Informatii de contact

Numele locatiei: Natuu by Nature – unde mâncăm fast-food sănătos în Cluj?
Contact: Website Facebook
Adresa: Str. Someşului, nr. 30, Cluj-Napoca
Orar: Luni – Vineri: 07:30 - 16:30
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie