5/5 din 3 reviews
Motor Rock Bistro

Motor Rock Bistro

În oraș muzica răsună în toate anotimpurile iar genurile muzicale își adună fani care creează adevărate comunități. Rock-ul este un gen muzical care a inspirat generațiile să iasă din tipare și să își exprime emoțiile într-un stil aparte. Acordurile de chitară electrică, tobele, vocile puternice și versurile curajoase vorbesc lumii într-un mod deschis, fără bariere. Ritmurile adună oameni laolaltă și formează stiluri de viață în care voia bună plutește în aer. Nevoia unui local în care oamenii se împrietenesc ușor, își spun poveștile de viață, gustă mâncăruri alese și beau combinația perfectă cu preparatele alese, a reprezentat punctul de pornire pentru Motor Rock Bistro. Aici, atmosfera intimă îndeamnă oamenii să se poarte degajat, să se bucure de companie și de mâncarea făcută cu drag. Meniul este complex și ar mulțumi și pe cel mai mofturos rocker pe care îl cunoașteți. Decorul înglobează elemente specifice culturii rock iar personalul este prietenos și jovial.

Enumerăm câteva bunătăți pe care le poți găsi, scăldate în ritmuri nebunești de muzică rock: bruschete, supe, burgeri, quesadilla, preparate la grill, coaste de porc, pui chinezesc, paella cu pui sau ciuperci, salate, pizza, paste, garnituri și deserturi care te fac să fredonezi piesele preferate.

Urmareste-ne activitatea si pe pagina de socializare pentru a fi la curent cu cele mai noi locuri de cazare din Cluj. Urmareste-ne si pe Facebook.

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Motor Rock Bistro
Contact:
Adresa: Strada Sălciilor 23, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Mitra Tamas
5*
5
Sedelsak Alexandru
5
Alex
Scrie o recenzie