Mormota Land

Mormota Land

Mormota Land este un magazin online de echipamente montane. La Mormota-Land gasiti corturi montane si pentru familie, accesorii, precum folii, bete si ancore. Indispensabile in drumetii sunt rucsacurile. In acest sens oferta Mormota Land propune rucsacuri alpini, rucsacuri de dimensiuni mici, cum sunt cele destinate cicliclistilor sau folosite pentru laptopuri sau cele din categoria speciali: portababy si sherpa. Ca accesorii la rucasacuri se pot comanda hidrobaguri, huse ploaie, chingi sau catarame.

De asemenea, cei care sunt obinuiti cu incursiunile in munte pot sa-si procure toata gama de obiecte necesare camparii: scaune, mese, paturi, set vase, bidon apa, arzatoare gaz, cutite vanatoare, truse igiena, prosoape, lanterne, lampi, harti turistice, cronometre, instrumente meteo, dispozitive avalansa etc.

Mormota-Land are in vedere ca urcatul pe munte, sportul, drumetiile necesita un anumit tip de imbracaminte si incaltaminte. De aceea, pune in vanzare incaltaminte (bocanci trekking, incaltaminte outdoor sau trail running) dar si imbracaminte adecvata (jachete, accesorii cap, parazapezi).

Mormota Land  este importator unic in Romania al marcilor: Pinguin, Montane, Esbit, Light My Fire, Inook, Bridgedale, Masters, Kohla.

Contact: Str Sighisoarei nr. 11, ap. 25 Demisol 1, Cluj Napoca

E-mail: [email protected]

WebSite

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie