Mikaela Von Tesi Make-up Artist

Mikaela Von Tesi Make-up Artist

Pasiunea pentru artă și frumos se regăsește și în tehnica machiajului profesionist. Defectele sunt mascate iar trăsăturile  modelului sunt puse în evidență prin tehnici ingenioase. Meseria de make-up artist presupune pasiune, tehnică și empatie. Se ține cont de tipul evenimentului, tendințele în machiaj și modă și nu îl ultimul rând, de fizionomia modelului.

Pentru o privire spectaculoasă, extensiile de gene sunt o soluție disponibilă în cadrul salonului. Executate cu măiestrie, extensiile de gene fir cu fir lungesc și îngroașă genele naturale, fără a le deteriora. Toate produsele folosite pentru îngrijirea tenului și a genelor, a execuției machiajului de zi sau de seară, pentru evenimente speciale și ședințe foto sau filmări, sunt profesionale și au aprobări medicale.Se folosesc produse ale unor branduri celebre precum: Urban Decay, Dior, Chanel, Atelier Paris, Inglot, Mac, Anastasia Beverly Hills etc. Definită de motivație și creativitate, Mikaela Von Tesi, este un make-up artist desăvârșit. Abordând un stil boem și rafinat, s-a specializat pe machiajul de shooting, folosind produse speciale HD și tehnici adaptate machiajului pentru „sticlă”.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Mikaela Von Tesi Make-up Artist
Contact:
Adresa: Strada Plopilor, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie