5/5 din 1 review
Centrul de psihologie Mental Training Cluj

Centrul de psihologie Mental Training Cluj

Suntem expuși la stres, tot mai mult, pe zi ce trece. Stres cotidian, întâmplări neașteptate și nefericite, agitație și griji. Stările acestea devin un fel de normalitate a perioadei istorice în care trăim, însă e necesar să conștientizăm că ele reprezintă un factor important în apariția unor dificultăți emoționale, comportamentale sau cognitive. Aceste dificultăți pot fi abordate în terapie în scopul găsirii unor soluții eficiente și de lungă durată. Centrul de psihologie Mental Training Cluj vă pune la dispoziție tratamentele și procedurile necesare pentru a scăpa de aceste dificultăți.

Certificate și acreditări

Terapeuții centrului de psihologie Mental Training Cluj sunt: psiholog și traniner Marius Pentilie, psiholog și consilier Lavinia Holhoș, psih. Radu Podar, psih. Beatrice Tolea, psih. Reka Kertesz, psih. Andrei Farcas, psih. Viorica Marocico, psiholog și coach Andrea Bota, psih. Carina Samochis, certificați și acreditați de către Colegiul Psihologilor din România precum și de către Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România. Principala formă de terapie abordată este cea cognitiv-comportamentală – aceasta fiind, la ora actuală terapia cu cel mai mare suport empiric (în baza cercetărilor din domeniu), fiind însă integrate tehnici și metode specifice și altor psihoterapii.

În plus, psihologii acestui centru au experiența, cunoștințele, abilitățile și competențele necesare unui profesionist pentru a aborda dificultățile cu care oamenii se confruntă.

Locație și dotări

Centrul de Psihologie Mental Training Cluj este situat în zona centrală din Cluj-Napoca pe strada Dacia între podul Horea și podul Traian, foarte ușor accesibil. Acreditat de Colegiul Psihologilor din România, centrul este dotat și mobilat pentru a asigura desfășurarea ședințelor de psihoterapie într-o atmosferă profesională, relaxantă, familială și securizantă. Prin desfășurarea ședințelor de psihoterapie avem misiunea de a menține și de a promova sănătatea psihică.

Dacă dorești să apelezi la un psiholog în Cluj care să te ajute să îți dezvolți noi perspective asupra lumii și a vieții, înlăturând gândurile și comportamentele care îți fac rău și înlocuindu-le cu unele noi și dezirabile, îți recomandăm să contactezi Centrul de psihologie Mental Training Cluj.

Servicii: Psihoterapie, Consiliere, Psihoterapie online, Dezvoltare personală, Coaching

Dificultăți și tulburări abordate:

Optimizare

Menţinerea şi promovarea sănătăţii fizice şi psihice
Optimizarea comportamentului şi a stilului de gândire pentru o funcţionalitate ridicată
Creşterea rezistenţei la stres
Creşterea capacităţii de comunicare şi a asertivităţii
Învăţarea unor abilităţi sociale şi de relaţionare cu ceilalţi
Învăţarea unui stil de gândire sănătos şi raţional
Învăţarea unor mecanisme pentru a face faţă într-un mod sănătos la situaţiile negative de viaţă cum ar fi despărţirile, moarte unei persoane dragi, accidente, lipsa unui loc de muncă, singurătate.

Probleme de cuplu – comunicare deficitară, certuri frecvente, infidelitate, probleme sexuale.
Depresie – simptome ale depresiei (tristeţe, deprimare, lipsa plăcerii, insomnii, lipsa poftei de mâncare, energie scăzută, activitate redusă, dificultăţi de concentrare, apetit sexual scăzut).
Anxietate – anxietate generalizată (îngrijorări, încordare, tensiune, nelinişte, insomnii), atacuri de panica, agorafobie, tulburare obsesiv-compulsivă, fobii, stres posttraumatic, Ipohondrie.
Probleme în alimentaţie – Bulimie, anorexie, obezitate, controlul greutăţii, stimă de sine, menţinerea unui stil de viaţă sănătos.
Dependenţe – de droguri, alcool, jocuri de noroc, ţigări
Probleme de comportament, Ticuri – zgâriat, ros unghii, smuls păr, mâncat compulsiv
Tulburări sexuale – disfuncţie erectilă, ejaculare precoce, dorinţă sexuală diminuată, frigiditate
Tulburări de personalitate – borderline, antisocială, dependentă, histrionică, evitantă, schizoidă, narcisică
Tulburări psihotice – schizofrenie, paranoia, tulburare delirantă.

Tulburări bipolare – tulburarea bipolara I, II, ciclotimie.

Contact:

Adresa: Str. Dacia, nr. 3, parter și etaj 2 și Str. Dacia, nr. 4
Telefon: 0749 110 148
E-mail: [email protected]
Site: https://mental-training.ro
Facebook: PsihologClujMentalTraining

Orar: Luni – Vineri: 08:00 – 21:00

Informatii de contact

Numele locatiei: Mental Training Cluj – centrul de psihologie certificat și acreditat
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: 0749 110 148
Orar: Luni - Vineri 08:00 - 21:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie