5/5 din 2 reviews
Medicalcor

Medicalcor – dr. Corpadean Paul

Medicul stomatolog dr. Copadean Paul – Medicalcor face parte din echipa de medici din cadrul clinicii Medicalcor, o clinica care ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate.

Pacientii sunt primiti intr-un spatiu confortabil si prietenos. La Medicalcor se pune accentul pe cele mai noi tehnici din domeniu, medicii fiind mereu prezenti la cele mai importante congrese din lume in domeniul stomatologic.

Colaborarea intre medic si pacient este un punct important din politica de gestionare a clientilor, incercandu-se astfel sa se gaseasca solutii potrivite pentru fiecare in parte.

Servicii: stomatologie preventiva: periaj, detartraj, airflow, fluorizare, gutiere bruxism, sigilare, respiratie neplacuta; stomatologie pediatrica; stomatologie generala: terapia cariilor-obturatii coronare, obturatii de baza, endodontie-tratamente de canal; estetica dentara: fatete din ceramica, dinti fracturati, incrustatii din compozit, incrustatii din ceramica, albire dinti, bijuterii dentare, remodelare gingivala; restaurari dentare: coroane dentare, punti dentare, proteze; implanturi; boli parodontale; ortodontie: braketi din safir, ceramici, autoliguranti

Clinica este situata intr-o zona usor accesibila, langa primaria de cartier Zorilor, Cluj-Napoca, dispunand de locuri de parcare.

Contact: Dr Corpadean Paul

Adresa: Str. Pasteur nr. 60 (intre Primaria cartierului Zorilor si Sanpaolo Bank) Cluj-Napoca

Telefon: 0729122422   0264/522111

WebSite

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
MARIN POPA
Excelent
Servicii la superlativ. Super Medic.
5
CHIRA
CABINET DE 5 STELE
Personal foarte amabil si un doctor deosebit. FELICITARI dr PAUL CORPADEAN
Scrie o recenzie