4.8/5 din 2 reviews
Mátyás Étterem Restaurant

Mátyás Étterem Restaurant

Singurul restaurant care cuprinde întreaga paletă de caracteristici specific maghiare, de la detaliile decorative minuțios realizate, până la specialitățile culinare și atmosferă este Mátyás Étterem Restaurant.

Situat în inima Clujului, mai precis pe strada Iuliu Maniu, nr. 6, în incinta Hotelului Agape, la etajul I, Mátyás Étterem Restaurant impresionează prin decorul specific tradițional maghiar.

Într-o paletă de culori echilibate, toate cele trei saloane te îmbie să te așezi binișor la masă și să alegi specialități ungurești, românești sau internaționale.

Aerul primitor din saloanele restaurantelor este dat de mobilierul din lemn masiv, sculptat sau pictat manual. Motivele florale aplicate în pictura mobilierului, dar și „micile lucrări”, sculptate în lemn, sunt inspirate din lumea rurală tradițional maghiară.

Contact:

Adresa: Iuliu Maniu, nr.6

Tel/Fax: +40 264 406 523

E-mail: [email protected]

Website:http://www.hotelagape.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating4.8
4.5
James Verified
Love this place
Second time here. Absolutely love this place. Food is delicious
5
Kati
Egyedi berendezés, nagyon finom kaja
Scrie o recenzie

Ultimele Articole