5/5 din 1 review
Marion Grup Cluj

Marion Grup Cluj (Curățare Restaurare)

Marion Grup este o firmă de dezinsecție, dezinfecție și deratizare profesionistă din Cluj. Obiectivul acesteia este de a curăța în profunzime spațiile neglijate, a reîmprospăta sedii și a instaura ordinea printr-un standard ridicat de curățenie. Adaptabilitate și profesionalism sunt cuvintele ce caracterizează cel mai bine firma de curățenie care readuce spațiile la viață și redă starea de bine a celor care le populează.

Provocările întâlnite de-a lungul celor 13 ani de lupte pentru un mediu mai curat, nu au descurajat echipa de curățenie și deratizare să renunțe la misiunea ei. Serviciile oferite sunt complexe și reușesc să iasă în evidență prin calitate: curăţenie, dezinsecţie, dezinfecţie, deratizare, tratamente fitosanitare şi, de curând, în domeniul serviciilor profesionale de curăţenie, restaurare, lustruire şi întreţinere piatră.Societatea se adresează atât persoanelor fizice care au nevoie de ajutor în gospodărie cât și persoanelor juridice care își doresc un mediu mai curat pentru angajații săi. De asemenea, echipa de curățenie este prezentă la datorie pentru a salva situația și după petreceri, la mutat sau în preajma sărbătorilor. O opțiune viabilă pentru nevoile tale poate fi curățenia ecologică, efectuată în birouri și la sediile firmelor. Așadar, pentru probleme ce țin de curățenie, dăunători sau restaurare, apelați cu încredere la echipa de profesioniști!
Urmareste-ne activitatea si pe pagina de socializare pentru a fi la curent cu cele mai noi locuri de cazare din Cluj. Urmareste-ne si pe Facebook.

Informatii de contact

Numele locatiei: Marion Grup Cluj
Contact:
Adresa: Str. Lacul Roșu, nr. 7, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Mihai S
Multumit de serviciile oferite! - Recomand cu incredere!
Scrie o recenzie