5/5 din 1 review
Marhaba Arabic Restaurant Cluj

Marhaba Arabic Restaurant Cluj – arome orientale

Marhaba Arabic Restaurant Cluj este un restaurant care a adus în oraș arome originale din Orientul Mijlociu. Privind spre trecutul civilizațiilor, geniul creator al spațiului Orientului Mijlociu reprezintă o sursă inepuizabilă de fascinație și virtuozitate. Dintre toate artefactele și creațiile pe care le revendicăm astăzi din acest spațiu cultural, bucătăria este poate unul dintre aspectele care reprezintă mărturia plenară, desăvârșită a originalității și măiestriei acestui geniu creator.În pofida generalizării acestei bucătării, specificul și esența acesteia este o prerogativă deținută de un număr limitat de oameni. Pentru că, la fel ca și în alte domenii ale cunoașterii, gastronomia poate fi înțeleasă doar în momentul în care cobori la origini, doar atunci când înțelegi că mâncarea prezintă de fapt filosofia spațiului geografic din care este extrasă. Așadar, puține vor fi și experiențele culinare cu adevărat autentice și revelatoare.

Bucătăria arabă poate fi cunoscută în Cluj, la doar 1,3 km distanță de centrul orașului

Cu o denumire sugestivă, ce face trimitere la chintesența culturii arabe, Marhaba Arabic Restaurant Cluj este unul dintre cele mai exotice locații din oraș. Exotismul rezidă nu doar în specificul bucătăriei, veche de mii de ani, ci și din conceptul pe care creatorii acestei locații îl propun spre explorare citadinilor gurmanzi. Respectul pentru gustul autentic și original al mâncării, prospețimea alimentelor și al preparatelor, atenția acordată condimentelor fac din Marhaba Arabic Restaurant un ,,templu al plăcerilor senzoriale.”

Marhaba Arabic Restaurant Cluj

Atunci când vrei să încerci ceva cu adevărat deosebit

Acoperind o spațiu cultural vast, ce se întinde de pe coastele Atlanticului până la Marea Roșie, specialitățile bucătarului Hassan Masri de la Marhaba, vor satisface prețențiile și rigorile celui mai greu de mulțumit gurmand. Fine, înmiresmate cu condimente și mirodenii libaneze, preparatele din meniul restaurantului Marhaba nu își vor găsi echivalent în peisajul gastronomic din Cluj. Carnea ,,halal” de vită, miel sau pui, niciodată porc, este gătită după un ritual oriental special, pe grill-ul cu cărbune.

De asemenea, preparatele vegetariene, o specialitate desăvârșită a spațiului arab, sunt prezentate de Marhaba în simplitatea caracteristică, în perfectă armonie cu gustul autentic al produselor. Aperitivele reci și calde, lipia fierbinte și proaspătă, humusul cu muguri de pin, deserturile – Ashta cu fistic și apă de trandafir, halva cu fistic, baclava, Katayef – confirmă geniul creator al acestei bucătării și respectul nemărginit pentru gustul autentic.

Date de contact Marhaba Arabic Restaurant Cluj

Adresă: Str Calea Turzii, Nr 86.
Telefon: 0770 350 350
Mail: [email protected]
Website | Facebook | Instagram

Informatii de contact

Numele locatiei: Marhaba Arabic Restaurant Cluj – arome orientale
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Calea Turzii, Nr. 86, Cluj-Napoca
Telefon: + 40 770 350 350
Orar: L-J: 12:00 – 22:30; V-S: 12:00 – 23:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Mădălina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole