5/5 din 1 review

Language Box este un centru modern de limbi străine în care se oferă servicii profesionale de traduceri și interpretariat. Membrii echipei au o experiență vastă în domeniul traducerilor și utilizează metode interactive de predare. Centrul de limbi străine pregătește cursuri pentru toate grupele de vârstă și oferă chiar și cursuri de limba română pentru străinii doritori.

Spațiul în care se desfășoară activitățile este situat pe Calea Mănăștur nr. 48 și beneficiază de o locație modernă, adaptată nevoilor clienților. Toți traducătorii sunt autorizați și tratează cu responsabilitate fiecare proiect în care se implică. Language Box urmează criteriile Cadrului European de Referință și oferă servicii de traduceri și interpretariat în toate limbile de circulație internațională.

Cursuri disponibile în centrul Language Box:
– cursuri limbaj general adulți
– cursuri limbaj specializat adulți
– cursuri pentru companii
– cursuri de limba română pentru strâini
– cursuri pentru copii și liceeni

Traducerile se pot realiza într-un limbaj general sau specializat, atât pentru persoane fizice cât și juridice iar costurile acestor servicii diferă în funcție de limbaj, volum, termenul de predare și limbă.  Apelează așadar la profesioniști pasionați de cuvinte și limbi străine pentru a primi cele mai bune sfaturi și servicii din domeniu.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie