kaja tanya cluj

Kaja Tanya

Prietenii bunului gust.

In centrul istoric al Clujului, pe strada Inocentiu Micu Klein, se afla cel mai mic restaurant din oras, un restaurant expres: Kaja Tanya.
Deschis in urma cu aproape 4 ani, pe 4 iulie 2010, Kaja Tanya a pornit de la ideea unor prieteni de a avea un restaurant unde se gateste ca la mama acasa. Dorul de o mancare sanatoasa si intotdeauna proaspata, nevoia de diversitate culinara si de o atmosfera prietenoasa, unde sa te chiar simti ca acasa sunt lucrurile care atrag oamenii in acest mic restaurant din centrul Clujului.

Ideea de meniu al zilei nu este una singulara, in Cluj majoritatea restaurantelor avand acest sistem de a oferi clientilor meniul zilnic, care de obicei permite alegerea dintre cateva variante disponibile. Ce este unic la Kaja Tanya este faptul ca nu doar Meniul Zilnic se schimba de la o zi la alta, ci si specialitatile din cadrul meniului, uneori chiar de la o ora la alta! Cu alte cuvinte, ce mananci acum la Kaja Tanya, s-ar putea ca peste putin timp, o ora-doua, sa se termine si sa fie inlocuit cu altceva.
Acest lucru se intampla deoarece la Kaja Tanya gasesti, in mod real, doar mancare proaspata. Iar asta inseamna ca alimentele nu zac prea mult timp uitate pe rafturi sau prin frigider pana sunt gatite si consumate. Totul e proaspat si sanatos! […]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole