Jaxx – Garajul cu rock

Cu un concept inovator si un design aparte, Jaxx Garajul cu rock, situat pe Str. Emil Isac, nr. 25, este o locatie cu personalitate puterinca, dar care in acelasi timp te binedispune dandu-ti sentimentul ca ai ajuns acasa.

Inca de la intrare esti intampinat de setul de tobe inscriptionat cu motto-ul barului “For those about to rock, we salute you” si imediat privirea iti este furata de faimoasa highway “Route 66” ce traverseaza 8 state americane de la Chicago, Illinois pana la Santa Monica, California pictata pe un intreg perete si pe care o mai regasim pe tejgheaua barului unde de aceasta data a fost gravata si pictata manual.

Mergand mai departe in bar emotia te cuprinde la descoperirea Buick-ului Wildcat 1964 suspendat deasupra barului ca o dovada vie si impunatoare a frumoaselor Hot Road-urilor de colectie. La fiecare pas descoperi tobe prinse pe tavan, numeroase tablouri-fotografii ce surprind scene din concertele unor formatii rock celebre, chitari electrice personalizate manual care parca de abia asteapta sa scoata cateva acorduri.

O alta piesa de rezistenta il reprezinta mesele unicat acoperite cu metal si gravate cu logo-urile legendarelor trupe rock printre care amintim Metallica, Rolling Stones, The Beattles. Toate aceste elemente originale sunt puse si mai mult in evidenta de canapelele si barul tapitate in stil Chesterfield unde pe ritmurile unor piese consacrate te poti bucura pe deplin de un Hendrix, unul dintre cocktail-urile casei.

Cea de-a treia sala a locatiei, garajul cu rock, nu se lasa nici ea mai prejos gazduind o impunatoare motocicleta suspendata pe perete si iluminata de semnul cu Harley Davidson. Deasemenea aceasta sala este prevazuta cu o scena gata sa gazduiasca concerte live, sonorizarea fiind atent aleasa in vederea sustinerii acestora.

Ne-a surprins placut si meniul cu bookmarks, gandit in tematica localului si in paginile caruia se regasesc atat produse calde si specialitati de cafea, bauturi alcoolice si non alcoolice, o gama decenta de cocktailuri cu greutate, unele fiind personalizate pentru a fi in ton cu barul si bineinteles multa, multa bere. Echipa JaKK este plina de energie, entuziasm, si profesionalism, ce transmit o stare de spirit pozitiva clientilr, in acordurile muzicii rock.

Contact

Adresa: Strada Emil Isac 25 400023 Cluj-Napoca

Telefon: 0756 136 953

E-mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/Jaxx.garajul.rock

Program

Luni: 8:00 am – 2:00 am
Vineri: 8:00 am – 2:00 am
Sambata: 12:00 pm – 2:00 am
Duminica: 2:00 pm – 2:00 am

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie