Janis La Stuf, Cluj-Napoca

Janis La Stuf, Cluj-Napoca

Dragi bețivani ce suntem, de ceva timp, JANISU’ e doar unu’, de fapt „3 în 1”, s-a comasat: în fostul BCJ e acum și Stuful și Janisul, și ne referim la tot ce înseamna spirit (decor, muzică etc)… Din motive de confort (general) și de distracție(maximă), am renunțat la beciuri…Acum e open space, aerisit, sigur, vesel, colorat…cel mai bun prieten al omului (fără figuri în cap) și cel mai bun loc de agățat, în continuare… Janisul „nou” e ce a fost și mai mult decât atât! Haideți să vedeți… (Pozele sunt „palide”…). Aleluia!

Janis la STUF (fără BCJ)= 4 baruri, 10 camere, 2 feluri de muzică simultan, o parte de club ( „La Capela” ) si una de „lounge” ( la „Vama Veche” ), peste 500 de mp de underground medieval „înviat”, din care cca 100 e nisip sadea, caricaturi cu muzicieni si flori frumoase făcute cu talent de pictori si studenti la arte, năvod, funie si stuf aduse taman din Vama Veche +o seară unică, „VINEREA de FOLK”, pe nisipul fin al „Vămii”! Un trafic de peste 15 mii de persoane pe luna, venite din oraș si de aiurea, să se distreze „in draci”, pe cea mai săltareață si eclectică muzica posibilă, un melanj ce include o sumedenie de stiluri, vremuri si genuri muzicale, o nebunie cum nicaieri in alta parte nu se poate găsi, jurăm!

Janis la STUF a fost doi ani consecutiv CLUBUL OFICIAL al TIFF, cel mai important eveniment cultural transilvan si in cvasiunanimitate alegerea a fost considerata inspirata (a predat apoi stefeta „surorii” mai mari, Janis club..)

Janis la STUF este locul de care se duce vorba peste tot in tara si in lume si aproape ca nu exista strain ce a coborat in Stuf sa nu exclame admirativ „wow!, this is something I’ve never seen before ..”

Janis la STUF este deja o legenda, un obiectiv turistic veritabil pe harta Clujului, un motiv in sine sa vii la Cluj si sa ramai cat te tin tineretile.”

Contact

Adresa: Piata Unirii, nr. 19, 400113 Cluj-Napoca

Telefon: 0736 365 807

Program

Luni – Sambata: 10:30 pm – 6:00 am

Duminica: 9:00 pm – 6:00 am

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie