5/5 din 1 review
micropro conect instalații electrice cluj (3)

MicroPro Conect – Instalații electrice, sisteme de alarmă și control acces

Când ai nevoie de un specialist în instalații electrice, sisteme de alarmă sau control acces și supraveghere, e important să apelezi la persoane calificate în domeniu. Siguranța proprie, a celor din jurul tău și a celor aflați în răspunderea ta nu poate fi neglijată.

MicroPro Conect este o firmă autorizată (ANRE și IGPR) specializată în servicii de proiectare și execuție de instalații electrice interioare, sisteme de alarmă, control acces și supraveghere, precum și sisteme de rețea pentru blocuri, case, birouri sau spații comerciale. Societatea oferă servicii complete pentru trasee de cabluri și conductori, corpuri de iluminat și montajul aparatelor electrice aferente lor. Totodată, MicroPro Conect oferă servicii de proiectare rețele de curenți slabi.

micropro conect instalații electrice cluj (2)

Calitatea serviciilor, profesionalismul și seriozitatea sunt calități apreciate de către clienții MicroPro Conect. De asemenea, promptitudinea pentru soluționarea eficientă și rapidă a cerințelor clienților califică MicroPro Conect drept un ajutor de nădejde.

Servicii oferite de către MicroPro Conect: 

  • Intervenții la instalații electrice: montaj aparate, corpuri de iluminat, modificări instalații existente, schimbare tablou electric, tablouri de automatizări, releveu instalație electrică existenă și realizare proiect instalație electrică interioară, proiectare și execuție instalații electrice noi, întreținere instalații electrice existente.
  • Proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmă, control acces (interfon, sisteme de pontaj, porți de detecție) și sisteme de supraveghere
  • Configurare rețele calculatoare: instalare și întreținere hardware și software + cablare, instalare și configurare rețele de calculatoare

micropro conect instalații electrice cluj (1)

Date de contact: 

Adresa: Str. Câmpina, nr. 62, Cluj-Napoca
Telefon: 0744 453 270
Email: [email protected]
Tarife
Website
Facebook

Program intervenții:
Luni-Vineri: 08:00-18:00
Sâmbătă: cu programare.

micropro conect instalații electrice cluj (1)

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Adriana
Scrie o recenzie